KaDy Edustus naiset, Naisten Futsal-Liiga

KaDy - GFT  1 - 4

Huhtasuo YK

Vierailija GFT vei pisteet Huhtasuolla

Sunnuntaina Jyväskylään vierailulle saapui espoolainen GFT, jonka Dynamon naiset toivottivat tervetulleiksi Huhtasuon muovimatolle. Ottelu alkoi tasaisesti ja palloa hallitsivat vuoroin molemmat joukkueet. Dynamolta nähtiin varsinkin ottelun alussa hyviä erikoistilanteita, mutta niistä ei palloa valkopaitojen maaliverkkoon saatu. Ottelun avausmaalin ja samalla GFT:n kauden ensimmäisen maalin, pääsi tyrskäyttämään ajassa 14.33 valkopaitojen Emilia Jokisalo pelattuaan ensin seinäsyötön Sandra Lindin kanssa lähellä Dynamon maalia. Tauolle lähdettiin tiukoin 0–1 lukemin.

Toiselle puoliajalle Dynamo lähti hyvällä asenteella hakemaan kavennusta, mutta sen sijaan pääsikin vierasjoukkue iskemään 0–2 maalin Dynamon pallon menetyksen jälkeen omalla puolustusalueellaan.

Vaikka Dynamo onnistui pitämään palloa ja rakentamaan peliä, jäivät hyvät maalipaikat turhan vähäisiksi. GFT:n puolustus toimi hyvin, eikä kotijoukkue päässyt maalin makuun kuin vasta ottelun viimeisillä minuuteilla ajassa 38.36 Emilia Nurkkalan toimittaessa pallon Saana Vestolalle, joka upotti pallon GFT:n maalin takakulmaan Dynamon pelatessa ylivoimalla. Kotijoukkueen ylivoimapelin aikana maaleja tekemään pääsi kuitenkin enemmän vierasjoukkue. Ajassa 38.09 laittoi GFT:n Sandra Lind kovalla ylänurkkavedolla pallon tyhjään maaliin KaDyn pallonmenetyksen jälkeen, ja ajassa 38.44 Lind teki toisen maalinsa Maria Mäntylän syötöstä nostaen pallon Dynamon maalivahdin Maria Halla-ahon yli. Peli päättyi vierasjoukkueen 1–4 voittoon.

Vierasjoukkueen parhaana pelaajana palkittiin Emilia Jokisalo. Kotijoukkueen palkinto meni ansaitusti hienoja torjuntoja tehneelle Maria Halla-aholle; 4 maalista huolimatta jäivät monet vierasjoukkueen vedoista Halla-ahon näppeihin.

Tässä Alina ”Aki” Niemisen kommentit pelistä: ”Makaamme puoli tuntia Saanan, Aliisan ja Vilman kanssa Huhtasuon pölyisellä lattialla pelin jälkeen ja mietitään elämää; tästä voidaan mennä vain ylöspäin.”

Tilastot

1 - 4

GFT
14'MaaliJokisalo Emilia
23'MaaliTalvela Jenni
38'MaaliVestola Saana