13
MAR
15.00
KaDy Edustus naiset, Naisten Futsal-Liiga

Ylöjärven Ilves - KaDy   2 - 3

Urheilutalo

KaDy kohtaa lauantaina Ylöjärvellä Ilveksen

La 13.11.2021 klo 15:00, Ylöjärven urheilutalo. Katsottavissa Ruutu+-palvelussa.

Ottelustriimi: https://www.ruutu.fi/ohjelmat/naisten-futsal-liiga

KaDyn naiset matkaavat lauantaina Ylöjärven Ilveksen vieraaksi. Joukkueiden väliset ottelut ovat olleet aina hyvin tasaisia ja yleensä varsin vähämaalisia. Viime kaudella YIlves kaatui molemmissa otteluissa, mutta kuten näiden joukkueiden keskinäiseen pelihistoriaan kuuluu, vasta äärimmäisen tiukan kamppailun jälkeen. Kotona punamustille 5-4 voitto, vieraissa voittolukemat 2-0.

Toissa viikonloppuna KaDyn naiset kärsivät kotitappion GFT:lle 1-4. YIlves taas kävi tiukan taiston HIFK:n vieraana, mutta sai tyytyä jatkoaikatappioon maalein 2-3.

Joukkueet ovat tällä hetkellä sarjataulukossa peräkkäisillä sijoilla, YIlves seitsemäntenä ja KaDy kahdeksantena. YIlveksellä on kasassa viidestä pelistä neljä pistettä, kun KaDylle pisteitä on kertynyt kolme yhtä monesta ottelusta. YIlveksen tehokkain pelaaja on alkukaudesta ollut Emmi Rauhala (2+2). Dynamon kovin pistenainen taas on vain kolme peliä pelanneena liigan pistepörssin viidettä sijaa hallussaan pitävä Saana Vestola (4+3).

KaDyn viime kauden Ylöjärven vierailusta muistetaan ainakin maalivahti Maria Halla-ahon (kuvassa) hieno nollapeli, Laura Toivasen komea puskumaali ja ikävämpänä muistona kertakaikkisen karmea ajokeli takaisin Jyväskylään.

Aiemmat liigakohtaamiset KaDy vs. YIlves
KaDy: 8 ottelua, 3 voittoa, 5 tappiota, maaliero 20 – 21

FORZA DYNAMO!