YIlves - KaDy 2-3 (0-2)

Maalit:

KaDy: Alina Nieminen, Vilma Terävä, Henni Parkkinen

YIlves: Heidi Linjamaa, Senni Viren

Iskuryhmä lähti lauantaiaamuna kohti Ylöjärven Urheilutaloa, jossa vastaan asettui sarjataulukossa pykälää ylempänä oleva YIlves. Odotuksissa oli kovaa vääntöä, sillä vastustaja tiedettiin fyysiseksi ja kenttä pieneksi.

Pelin alussa YIlves prässäsi voimakkaasti ja hallitsi palloa omilla vahvuuksillaan, mikä tuotti Dynamon pelin käynnistämiseen haasteita. Ensimmäisen jakson puolivälin lähestyessä paikkoja alkoi kuitenkin syntymään hyvän tekemisen myötä. Ensin Henni Parkkinen pääsi kokeilemaan läpiajosta, mikä ei vielä kuitenkaan avannut vierasjoukkueen maalitiliä, mutta pian sen jälkeen ensimmäinen maali syntyi ajassa 9:38. Maalia edelsi hyvä prässi, jonka seurauksena Saana Vestola pääsi syöttämään takatolpalla väijyneelle Alina Niemiselle, joka siirsi pallon maaliin.

Maalin jälkeen ensimmäinen jakso eteni pitkälti Dynamon hallinnassa. Ajassa 17:17 valmentaja Annu Tamminen otti aikalisän, jonka aikana laitettiin erikoistilannekuvio viimeisen päälle kuntoon. Seuraavalla sekunnilla, ajassa 17:18, Vilma Terävä laukoi matalan, tarkan laukauksen Saana Vestolan antamasta kulmapotkusta YIlveksen verkkoon. Tauolle mentiin näissä 0-2 -lukemissa.

Toinen jakso ehti vanhentua 11 sekuntia, kun Henni Parkkinen laukoi tarkasti lähes puolesta kentästä Vilma Terävän antamasta sivurajapotkusta pallon verkon perukoille siirtäen Dynamon 0-3 -johtoon ajassa 20:11. Tämän jälkeen YIlves lähti hakemaan kavennusta vahvoilla otteilla ja hönkimään kovasti kohti vierasjoukkueen maalia. Dynamon päätyyn tuli runsaasti vetoja, jotka Maria Halla-aho kuitenkin torjui varmalla tyylillään. Kotijoukkue sai 1-3-kavennuksen aikaan ajassa 32:46, kun Heidi Linjamaa laukoi Esra Erdenin syötöstä maaliin. Loppuajasta YIlves pelasi paljon ylivoimapeliä, jonka tuloksena syntyi toinen kavennusmaali Senni Virenin toimesta ajassa 37:38.

Viimeiset hetket iskuryhmä taisteli vahvasti, mikä palkittiin kolmella, tärkeällä pisteellä. Dynamon parhaana palkittiin jälleen kerran tehoja tehnyt, kaksi maalia syöttänyt Saana Vestola. Kotijoukkueelta parhaana palkittiin Heidi Linjamaa.

Sarjataulukossa noustiin YIlveksen yläpuolelle sijalle 7, pelejä kuitenkin ylempänä oleviin katsottuna yhdestä kahteen vähemmän pelattuna. Seuraavan kerran parketille astellaan Pirkkolassa, kun Dynamo kohtaa HIFK FS:n sunnuntaina 21.11. kello 13.00!

Tilastot
Ylöjärven Ilves

2 - 3

9'MaaliNieminen Alina
17'MaaliTerävä Vilma
20'MaaliParkkinen Henni
32'MaaliLinjamaa Heidi