21
MAR
13.00
KaDy Edustus naiset, Naisten Futsal-Liiga

HIFK FS - KaDy   4 - 0

Pirkkola PH

Sunnuntaina kohdataan HIFK

Naisten Futsal-Liiga

SU 21.11.2021 klo 13:00

Pirkkolan Palloiluhalli, Helsinki

HIFK - KaDy

Ottelustriimi: https://www.ruutu.fi/ohjelmat/naisten-futsal-liiga

Pian KaDyn naisilla koittaa kotipelien suma ja naiset nähdään vihdoin ja viimein Monnarin parketilla, mutta sitä ennen pelataan vielä kerran vieraissa. Sunnuntaina 21.11. matkustetaan Helsinkiin, Pirkkolaan, viime kauden hopeamitalisti HIFK:n vieraaksi.

HIFK on aloittanut kautensa vahvasti ja on tällä hetkellä sarjataulukossa sijalla kaksi. HIFK on pelannut kuusi ottelua ja kerryttänyt niistä 14 pistettä. KaDyn naiset sen sijaan ovat taulukossa sijalla seitsemän ja pisteitä on kuusi, mutta pelattuja otteluita on neljä eli kaksi vähemmän kuin HIFKillä.

Viime viikonloppuna HIFK otti selkeän 1-5 vierasvoiton sarjanousija RaiFusta. KaDyn naisilla plakkarissa on myös vierasvoitto, mutta takana on selkeästi tiukempi, 2-3 tulokseen päättynyt, matsi YIlvestä vastaan.

HIFK:n tiedetään olevan vahva ja juoksuvoimainen joukkue. Lisäksi tähtirinnat ovat saaneet kaudelle useamman uuden pelaajan. Niistä nimekkäimpänä voidaan mainita Daniela Tjeder (GFT->HIFK), joka johtaakin tällä hetkellä joukkueen sisäistä pistepörssiä ja on kuuteen otteluun urakoinut tehot 7+3.

KaDyn naisilla on iso haaste edessä ja peliesitystä on parannettava huimasti viime viikonlopun takaisesta, jotta Pirkkolasta mukaan lähtisi täysi pistepotti. Iskuryhmää vaivaa myös pienet loukkaantumiset ja lopullinen kokoonpano selvinnee vasta aivan pelipäivän alla. Joka tapauksessa Pirkkolassa tullaan näkemään erittäin pistenälkäinen ja näytönhaluinen iskuryhmä!

Aiemmat liigakohtaamiset KaDy vs. HIFK

KaDy: 2 ottelua, 1 voitto, 1 tappio, maaliero 7-6

FORZA DYNAMO!