Maalit:

KaDy: Vestola Saana, Parkkinen Henni, Toivanen Laura, Airikainen Kirsi 2

FTK: Alamikkotervo Tuuli, Keränen Anna, Juntikka Tiia, Front Jenna

Sunnuntai-iltapäivänä KaDyn iskuryhmä pääsi vihdoin pelaamaan ensimmäisen pelinsä Monnarille, jossa vastaan asettui FTK.

Dynamo aloitti pelinsä sähäkästi ja pääsikin heti alusta alkaen luomaan vaarallisia maalipaikkoja, ja hallitsemaan peliä. Ensimmäinen maalikin syntyi jo ajassa 4:11. Dynamo sai katkon keskialueella, vastustajan purkaessa palloa omasta päästä. Heidi Malkki syöttää Saana Vestolalle, joka siirtää pallon sivulle, ja laukoo sen sekä FTKn puolustajan että maalivahdin jalkojen välistä maaliin.

Dynamon siirtyessä johtoon FTK sai pakettinsa kuntoon ja alkoi pääsemään peliin paremmin mukaan. Tämän seurauksena FTK pääsi iskemään kaksi maalia kolmeentoista sekuntiin. Ajassa 9:42 FTKn Tuuli Alamikkotervo sai riistettyä dynamolaiselta pallon keskialueella, ja alkoi vastahyökkäys, jonka seurauksena Alamikotervon laukaus kimposi epäonnekkaasti kotijoukkueen omasta pelaajasta maalin perukoille. Heti perään Anna Keränen siirsi FTKn 1-2 johtoon ajassa 9:55 kotijoukkueen harhasyötön seurauksena.

Pian FTK:n maalien jälkeen kotijoukkue otti aikalisän rauhoittaakseen tilannetta. Ensimmäisen puoliajan viimeisellä kymmenellä minuutilla molemmat joukkueet hallitsivat palloa vuorotellen ja pääsivät maalipaikoille. Ajassa 15:22 Dynamo pääsi tasoittamaan pelin Henni Parkkisen toimesta, joka FTKn kolmen pelaajan ympäröimänä pääsee potkaisemaan pallon alakulmaan. Syöttäjäksi merkittiin toistamiseen Heidi Malkki.

Toisella puoliajalla ei lisää maaleja nähty lukuisista yrityksistä huolimatta. Ainoat tilastomerkinnät olivat FTK pelaajien Tiia Juntikan ja Minda Ala-Ahon keltaiset kortit.

Koska varsinaisella peliajalla ei ratkaisua peille saatu, siirryttiin viiden minuutin jatko-otteluun. Jatkoajalle FTK vaihtoi maalivahtinsa Alisa Kakon tolppiensa väliin. Ajassa 43:41 Laura Toivanen saa pallon vastustajan kenttäpuoliskolla ja ohittaa laidan kautta vastustajan ja pääsee laukomaan pallon pienestä kulmasta ”kärkkärillään” alakulmaan. Vierasjoukkue vastasi tähän ottamalla käyttöön heti lentävän maalivahdin, ja pääsivätkin tasoittamaan pelin yhdeksäntoista sekunnin jälkeen Tiia Juntikan toimesta. Tilanteen ollessa tasan 3-3 Dynamo pääsee painostamaan vastustajaa ja tekeekin 4-3 johtomaalin vain 14 sekuntia ennen loppua Kirsi Airikaisen kaukolaukauksellaan. FTK otti jälleen lentävän maalivahdin heti käyttöön, ja vain kaksi sekuntia ennen loppu summeria, Jenna Front laukoo kulmapotkusta pallon maaliin.

Jatko-ottelunkin päättyessä tasalukemiin siirryttiin ratkaisemaan voitto voittomaalikilpailuun. Kotijoukkue vaihtoi maalivahtiaan voittomaalikilpailuun, ja tolppien väliin siirtyi Aliisa Terävä. Voittomaalikilpailussa ainoana osujana nähtiin Dynamon Kirsi Airikainen, jonka myötä kotijoukkue pääsi juhlimaan voittoaan.

KaDy pääsee jatkamaan kotipelejään tuplapeliviikonloppuna 4.11. ja 5.11. jolloin vastaan asettuu hallitseva mestari MuSa Futsal ja sarjanousija RaiFu.

Tilastot

5 - 4

FTK-Tornio
4'MaaliVestola Saana
9'MaaliAlamikkotervo Tuuli
9'MaaliKeränen Anna
15'MaaliParkkinen Henni
43'MaaliToivanen Laura
44'MaaliAirikainen Kirsi
44'MaaliJuntikka Tiia
44'MaaliFront Jenna

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista
Futsalseura, Jyväskylä, Finland. KaDy pelaa miesten ja naisten Futsal-Liigaa. Miesten Suomen mestaruus 5 kertaa 2017-2023.