4
JOU
16.00
KaDy Edustus naiset, Naisten Futsal-Liiga

KaDy - MuSaFutsal  2 - 8

Huhtasuo YK, Jyväskylä

Tuplapeliviikonloppu kotona

Naisten Futsal-Liiga

LA 4.12.2021 klo 16.00

Huhtasuo YK, Jyväskylä

KaDy – MusaFutsal

SU 5.12.2021 klo 17.30

ÄSSÄ-areena (Monnari), Jyväskylä

KaDy - RaiFu

Ottelustriimit: https://www.ruutu.fi/ohjelmat/naisten-futsal-liiga

KaDyn naisilla on kiireinen joulukuu, kun kolmeen viikkoon pelataan viisi ottelua ja näin kurotaan kiinni pelattujen otteluiden määrää muihin joukkueisiin nähden. Ottelusuma alkaa tuplapeliviikonlopulla kotona.

Viikonlopun urakka aloitetaan lauantaina Huhtasuolla hallitsevaa suomenmestaria MuSaFutsalia vastaan. MuSan kausi on alkanut erinomaisesti; kahdeksan pelattua ottelua ja kahdeksan voitettua ottelua! Ansaittu sarjan piikkipaikka 24 pisteellä. Viimeisimpänä kotiotteluvoitto 2-1 FC Halikosta, joka ainakin maalimäärältään lukeutuu MuSan tiukimpiin otteluihin. MuSa onkin tehnyt vakuuttavaa jälkeä myös viimeistelyn suhteen ja voittanut selkein lukemin useita joukkueita. TOP 3 tehonaiset ja maajoukkueessakin nähdyt: Ylikraka Jasmin (8+10), Hannula Netta (8+7) ja Setälä Elina (2+8).

Viime sunnuntaina KaDy pelasi kotona ÄSSÄ-areenalla pitkän kaavan mukaan pohjoisen vierasta FTK:ta vastaan, kun ottelu ratkesi vasta voittomaalikisan jälkeen KaDyn hyväksi 5-4. Pelillisesti KaDy ei ole vielä näyttänyt otteluissa parastaan ja pienet loukkaantumisetkin ovat vaivanneet alkukaudesta. Iskuryhmäksi nimetty joukko on valmis lauantaina hallitsevan suomenmestarin kohtaamiseen eikä MuSaa tulla päästämään helpolla. KaDyn tehokkaimpina ovat toimineet Vestola Saana (5+5), Terävä Vilma (4+2) ja Nieminen Alina (2+4).

Sunnuntaina kohdataan ÄSSÄ-areenalla sarjanousija RaiFu. Joukkueet eivät ole aiemmin kohdanneet, joten uusi tuttavuus toivotetaan tervetulleeksi Jyväskylään. RaiFun riveissä on toki kadylaisille tuttu pelaaja, Iina Markkanen, joka oli mukana 2016-17 KaDyn liiganousuun johtaneessa joukkueessa sekä pelasi KaDyn ensimmäisellä liigakaudella. Toinen liigakausi päättyi heti alkukaudesta valitettavaan loukkaantumiseen. Hienoa, että Iina on tehnyt paluun liigakentille!

Sarjanousija RaiFu on aloittanut kautensa erittäin pirteästi ja ollut kiperä vastustaja monille monta vuotta liigaa tahkonneille joukkueille. RaiFulla on tällä hetkellä pelattuja otteluita kahdeksan ja 11 pistettä kasassa. Tämä oikeuttaa sarjassa 6. sijaan. KaDyn naiset ovat sijalla 8., pelattuja otteluita kuusi ja pisteitä kasassa kahdeksan. Viimeisimpänä otteluna RaiFu pelasi Ylöjärven Ilvestä vastaan kotona ja ottelu ratkesi vasta jatkoajalla YIlveksen eduksi 3-4. Tehokkaimpina RaiFulla ovat toimineet Lehtonen Tiiu (4+5), Ketola Sanja (3+4) ja Mäki Ella (5+1).

Joukkueiden välisessä kohtaamisessa tullaan varmasti näkemään tapahtumarikas ottelu, eikä mitään saada ilmaiseksi. RaiFu on varmasti tulossa Jyväskylään vain voitto mielessä ja KaDyn iskuryhmällä pitää riittää juoksuvoimaa lauantaina pelattavasta ottelusta huolimatta!

Ottelut näkyvät suorana Ruutu+ -palvelussa, mutta muistathan, että futsal on parasta paikan päällä! Pääsyliput 8€/4€. Omat juoniorit ilmaiseksi. Seuraathan tiedotuksia koronpassiin liittyen. Tervetuloa kannustamaan KaDy voittoihin!

FORZA DYNAMO!

Tilastot

2 - 8

MuSaFutsal
2'MaaliMattila Vera
5'MaaliLuoma Helmiina
8'MaaliHannula Netta
9'MaaliMattila Vera
13'MaaliHannula Netta
16'MaaliHannula Netta
17'MaaliHannula Netta
23'MaaliMattila Vera
36'MaaliMalkki Heidi

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista
Futsalseura, Jyväskylä, Finland. KaDy pelaa miesten ja naisten Futsal-Liigaa. Miesten Suomen mestaruus 5 kertaa 2017-2023.