KaDy - MuSaFutsal 2-8 (0-7)

Maalit:

KaDy: Heidi Malkki, Niina Talvensaari

MuSaFutsal: Netta Hannula 4, Vera Mattila 3, Helmiina Luoma 1

KaDyn iskuryhmä sai tuplapeliviikonloppunsa ensimmäiseen otteluun vieraakseen viime kauden mestarijoukkueen MuSaFutsalin. MuSaFutsal oli ottanut kahdeksasta pelaamastaan ottelusta yhtä monta voittoa ja majaili sarjan piikkipaikalla, joten vastuksen tiedettiin olevan kova.

Ottelun ensimmäinen maali nähtiin vierasjoukkueen toimesta ajassa 2:25, kun Vera Mattila pääsi siirtämään pallon tyhjään maaliin Jasmin Ylikrakan syötöstä. MuSaFutsal siirtyi kahden maalin johtoon ajassa 5:06 Helmiina Luoman tuikatessa maalin edustalta pallon maaliin. Kuuden minuutin kohdalla Dynamo sai lisää huonoja uutisia, kun Laura Toivanen joutui harmillisesti jättämään ottelun kesken. Dynamo oli ajoittain hankaluuksissa vierasjoukkueen kovan prässin ja fyysisyyden kanssa ja MusaFutsal onnistuikin vielä viidesti maalinteossa ennen ensimmäisen puoliajan loppua, maalintekijöinä Netta Hannula neljästi ja Vera Mattila kerran.

Puoliajalla Dynamon kopissa otettiin tavoitteeksi nollata ensimmäinen puoliaika ja lähteä hakemaan voittoa toisesta puoliajasta. Toisen puoliajan ensimmäisestä maalista vastasi kuitenkin MusaFutsal Vera Mattilan maalilla, siirtyen näin jo 0–8 johtoon. Pelin loppua kohden Dynamo pystyi vastaamaan paremmin vierasjoukkueen fyysisyyteen ja asenteeseen ja ajassa 36:06 nähtiinkin Dynamon ensimmäinen maali, kun Vilma Terävän syöttö tavoitti pystyyn juosseen Heidi Malkin, joka harhautti vastaan tulleen vierasjoukkueen maalivahdin Martta Perälän ja sijoitti pallon varmasti tyhjään maaliin. Tästä reilu minuutti myöhemmin, ajassa 37:18 pystypallo tavoitti pivotin paikalla olleen Kia Linja-Ahon. Tämä syötti mukaan nousseelle Niina Talvensaarelle, joka viimeisteli ensimmäisen maalinsa KaDy-paidassa. Tämän jälkeen ei maaleja enää nähty, eli peli päättyi 2–8 lukemiin.

Dynamo paransi peliään toiselle puoliajalle, mutta ansaittu voitto tällä kertaa kuitenkin MusaFutsalille. Dynamon parhaana pelaajana palkittiin uhrautuvasti pohjapelaajan paikalla taistellut Kirsi Airikainen. Vierasjoukkueen parhaana palkittiin Vera Mattila. Dynamon ottelut jatkuvat jo heti seuraavana päivänä, sillä sunnuntaina 5.12 klo 17.30 Dynamon vieraaksi Monnarille saapuu sarjanousija RaiFu.

Tilastot

2 - 8

MuSaFutsal
2'MaaliMattila Vera
5'MaaliLuoma Helmiina
8'MaaliHannula Netta
9'MaaliMattila Vera
13'MaaliHannula Netta
16'MaaliHannula Netta
17'MaaliHannula Netta
23'MaaliMattila Vera
36'MaaliMalkki Heidi