23
TAM
12.00
KaDy Edustus naiset, Naisten Futsal-Liiga

KaDy - Ylöjärven Ilves  2 - 5

Monitoimitalo

Naiset hakevat kuudetta peräkkäistä voittoaan ÄSSÄ-areenalla!

KaDy - YIlves


SU 23.1.2022 klo 12.00
ÄSSÄ-areena, Jyväskylän monitoimitalo


Ottelustriimi: https://www.ruutu.fi/ohjelmat/naisten-futsal-liiga

KaDyn naiset saavat vihdoin huomenna sunnuntaina vieraita Ylöjärveltä. Ottelu piti alunperin pelata lauantaina 15.1, mutta se päätettiin siirtää koronan varotoimenpiteenä. Vapaa viikonloppu teki hyvää ja kulunut viikko on treenattu tehokkaasti, seuraten myös futsalin EM-kisoja, jossa pelaa iso nippu Dynamon miehiä. Nyt KaDy ja YIlves pääsevät parketille tositoimiin ja molempien joukkueiden nousujohteinen kausi näkyy varmasti suurena voitonnälkäisyytenä ja taistelutahtona. Joukkueet ovat pelanneet aina tasaisia otteluita, mutta KaDy on vienyt kolme viimeisintä kohtaamista nimiinsä.

Viime peleissä vahvoja otteita esittänyt joukkueen kapteeni Henni Parkkinen kommentoi sunnuntain haastetta seuraavasti: “Syyskierroksella haettiin tiukka voitto Ylöjärveltä. Huomenna pyritään pitämään puolustus paremmin kasassa ja hyödyntämään omia vahvuuksia kentällä vielä tehokkaammin.

Suurin muutos pelin kannalta lienee isompi pelikenttä, johon kotijoukkueena on tietysti totuttu. Itsestäänselvyytenä kolmea pistettä pelistä ei voida pitää, vaan joukkueen on keskityttävä täydet 40 minuuttia. Harmillisesti kotiyleisöä ei saada paikalle, mutta mahtavaa silti päästä pelaamaan Ässä-areenalla.”

Ruutu + -palvelu tarjoaa jälleen livestriimin asiantuntevalla selostuksella! Ottelu vihelletään käyntiin klo 12, VAMOS KaDyn naiset!

Tilastot

2 - 5

Ylöjärven Ilves
1'MaaliAirikainen Kirsi
5'MaaliMalkki Heidi
12'MaaliSiren Rosa-Maria
17'MaaliViren Senni
17'MaaliHaunia Ella
28'MaaliRauhala Emmi
32'MaaliSiren Rosa-Maria

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista