Voitolla sarjataulukon neljännelle sijalle

Naisten Futsal-Liiga

ÄSSÄ-areena (Monnari), Jyväskylä

KaDy - Ilves FS 4-2 (2-0)

Maalit: Heidi Malkki 2, Saana Vestola, Vilma Terävä

KaDy sai vieraakseen Monnarille sunnuntain otteluun Ilveksen Tampereelta. Dynamo lähti peliin hyvällä asenteella ja saikin luotua paikkoja vastustajan maalille. Dynamon ensimmäinen maali nähtiin ajassa 11:20, kun Heidi Malkki pääsi keskialueella pallonriistoon ja siirsi kuljetuksensa päätteeksi pallon Ilveksen maaliin. Dynamo vastasi myös ottelun toisesta osumasta, joka nähtiin ajassa 18:04, kun Saana Vestola sijoitti pallon varmasti maaliin Henni Parkkisen syötöstä. Lisämaaleja ei enää ensimmäisellä puoliajalla nähty, joten tauolle mentiin Dynamon 2–0 johdossa.

Toinen puoliaika alkoi Dynamon kannalta mainiosti, kun ajassa 20:56 Vilma Terävä sujahti laidalta vapaaksi ja siirsi Dynamon jo 3–0 johtoon. Syöttö maaliin merkittiin Henni Parkkiselle. Ilves sai ensimmäisen maalinsa ajassa 24:59, kun Mira Teittinen pääsi kuljetuksensa päätteeksi laukomaan pallon Dynamon maaliin. Ajassa 33:15 Ilves kavensi pelin jo 3–2 lukemiin Sanna Raution laukauksella. Lopussa Ilves yritti hakea tasoitusta lentävällä maalivahdilla. Ajassa 38:30 Heidi Malkki pääsi kuitenkin Maria Halla-ahon torjunnan jälkeen laukomaan omalta puoliskolta pallon tyhjään maaliin, siirtäen Dynamon näin 4–2 johtoon. Tämän jälkeen Ilves yritti edelleen hakea kavennusta lentävällä maalivahdilla mutta Dynamon puolustus piti ja ottelu päättyi 4–2 lukemiin. Parhaana Dynamon joukkueesta palkittiin Heidi Malkki.

Voitolla Dynamo nousi 26 pisteeseen ja Ilveksen ohi sarjataulukon neljännelle sijalle. Ensi viikolla Dynamo pääsee pitkästä aikaa taas vieraspelien makuun, kun Dynamon pelit jatkuvat lauantaina PJK:n vieraana.

Tilastot

4 - 2

Ilves FS
11'MaaliMalkki Heidi
18'MaaliVestola Saana
20'MaaliTerävä Vilma
24'MaaliTeittinen Mira
33'MaaliRautio Sanna
38'MaaliMalkki Heidi