Vapaa-aikakeskus

​Pirkkalasta tärkeät pisteet ja pudotuspelipaikan varmistus!

Kuvat: Jani Virolainen @futsalkuvaajani

KaDy matkasi keskiviikkona Pirkkalaan haastamaan PJK:n heidän kotikentälleen. Tällä kertaa pelaajia oli jo mukana hieman enemmän, mutta poissaoloja oli silti, kun muun muassa pelinrakentelun kannalta tärkeät pelaajat Alina Nieminen, Saana Vestola ja Vilma Terävä olivat poissa kokoonpanosta.

KaDy pääsi heiluttamaan maaliverkkoja ensimmäisenä Laura Toivasen upealla vedolla vasempaan alanurkkaan ajassa 01:35. Vetoja maalia kohden nähtiin paljon KaDyn toimesta, mutta vastustajan parhaana pelaajana ja helmikuun kuukauden pelaajana liigassa palkittu maalivahti Tiia Ropanen torjui maalillaan kiitettävästi. Ajassa 11:56 PJK pääsi tasoittamaan pelin 1-1, kun KaDyn päässä tapahtui harhasyöttö ja Anette Korinille avautui vaarallinen avopaikka, josta hän viimeisteli pallon ohi Maria Halla-ahon. Vaikka maalipaikkoja oli paljon ensimmäisellä jaksolla ja KaDy hallitsi palloa vahvasti, tauolle siirryttiin tasalukemissa. Ensimmäisellä jaksolla nähtiin myös mainio liigadebyytti KaDy N2:n kapteeni Taimi Hakkaraiselta.

Toiselle puoliajalle lähdettiin hyvällä ja varmalla fiiliksellä, joka tuotti tulosta ajassa 26:20, kun loukkaantumisen jälkeen pelikentille palannut Kirsi Airikainen iski 1-2 maalin. Laura Toivanen pääsi keskustasta puhkomaan PJK:n puolustuksen syötöllä Airikaiselle oikeaan laitaan, josta hän sijoitti pallon kylmänviileästi Ropasen selän taakse vasempaan alanurkkaan. PJK:n reikäpaitapeli ei tuottanut maaleja kumpaankaan päähän ja näin vierasjoukkue KaDy sai lähteä arki-illan ottelusta kotimatkalle kolme pistettä rikkaampana. Tehopisteet jakautuivat Toivaselle ja Airikaiselle, kun molemmat kirjauttivat maalien lisäksi syöttöpisteet. 17-vuotissyntymäpäiviään viettänyt Laura Toivanen sai parhaan pelaajan palkinnon. Tärkeät pisteet ja paluu voittokantaan varmistivat samalla pudotuspelipaikan Dynamolle!

Tilastot
PJK

1 - 2

11'MaaliKorin Annette
26'MaaliAirikainen Kirsi