KaDy Edustus naiset, Naisten Futsal-Liiga

RaiFu - KaDy   3 - 2

Kerttulan liikuntahalli

Vierastuplan ensimmäisestä pelistä niukka tappio

Eilen pelattiin tiukka ottelu Raisiossa, kun KaDyn naiset kohtasivat RaiFun. Ottelussa palloa hallitsivat molemmat joukkueet melko tasaisesti, mutta paremmaksi viimeistelijäksi tässä pelissä osoittautui kotijoukkue RaiFu ottelun päätyttyä lukemin 3-2. Paikkoja olisi KaDyllä ollut riittävästi voittoon, mutta palloa ei kahden osuman lisäksi saatu vietyä maaliin asti.

Ottelun ensimmäisen maalin pääsi tekemään KaDyn Laura Toivanen Vilma Terävän syötöstä ajassa 7.23. Melkein heti perään ajassa 8.02 tasoitti RaiFu tilanteen 1-1, kun pääsi Tiiu Lehtonen tökkäämään pallon maaliin Mirena Pihln syötöstä. Ajassa 18.32 siirtyi kotijoukkue johtoasemaan Ella Mäen ja Mirena Pihln ohitettua seinäsyötöllä KaDyn puolustuksen ja Pihln viimeisteltyä pallon maaliin. Puoliajalle mentiin 2-1 tilanteessa.

Toinen puoliaika oli tasaista kamppailua niin kuin ensimmäinenkin. Ajassa 34.44 Iina Markkanen tasoitti vierasjoukkueen 2-2 lukemiin Henni Parkkisen syötöstä. Lähellä käytiin jatkoaikaa pelin jatkuessa tasalukemissa. Viime minuuteilla ajassa 38.52 kuitenkin RaiFun Mirena Pihl pääsi tekemään voittomaalin riistettyään pallon KaDyltä. KaDy koitti tasoitusta vielä viimeisen minuutin reikäpaitapelillä, mutta se ei riittänyt maaliin.

Turussa vietetyn yön jälkeen KaDy matkaa Saloon, jossa kohdataan klo 16:00 alkavassa ottelussa FC Halikko. Salohallissa nähdään varmasti sisuuntunut ja voitontahtoinen Dynamo!

Tilastot
RaiFu

3 - 2

8'MaaliLehtonen Tiiu
18'MaaliPihl Mirena
34'MaaliMarkkanen Iina