KaDy Edustus miehet, Miesten Futsal-Liiga

SoVo - KaDy   2 - 12

Monitoimitalo

KaDy iski SoVon parketin pintaan Somerolla

Miesten Futsal-liiga jatkui joulutauon jälkeen loppiaisena. KaDyn reissu Somerolle tuotti halutut 3 pistettä haastavaksi tiedetyltä vastustajalta.

Dynamon palloralli pyöri letkeästi, maalipaikkoja tarjoutui ja niitä käytettiin tehokkaasti. SoVon nopeaa hyökkäyspeliä onnistuttiin tahmaamaan aktiivisella prässillä ja kurinalaisella puolustamisella. Dynamoveskari Juha-Matti Savolainen onnistui torjumaan varsin vähiin jääneet SoVon tehomiesten yritykset. Toisella puolikkaalla SoVon puolustusasenne nitkahti, rikkeiden myötä pallo vietiin 10 m pisteelle kolmesti ja KaDy takoi jopa 7 maalia. Dynamon rosteri oli nyt mukavan leveä, kun Sergei Korsunov ja Tero Intala ovat kuntoutuneet ja palanneet tositoimiin. Ítalo “Bob” Henrique ei vielä ollut mukana.

KaDy karkasi ensimmäisen puoliajan kolmen maalin etumatkalle Lassi Lintulan, Jukka Kytölän ja Henri Lousteen osumilla. Arber Istrefi onnistui jallittamaan Dynamon puolustusta ja viimeisteli SoVon ensimmäisen osuman. KaDyn kapteeni Mikko Kytölä onnistui tämän jälkeen kahdesti. SoVo sai kavennuksen lukemiin 2-5, kun erittäin kovapotkuinen Gezim Voca tinttasi rankkarialueen rajoilta saadun vaparin vastustamattomasti muurin ja Savolaisen ohi.

Toisella puoliajalla Dynamo painoi lisää kaasua ja SoVon puolustusta revittiin auki hienoilla syötöillä ja kuvioilla.Lassi Lintula ja Jukka Kytölä onnistuivat purjehtimaan SoVo puolustuksen ohi maalaten lukemiksi 2-7. Sergei Korsunov tykitti sisään 2 kymppimetrin vapaapotkua. Pelitilanteista takoivat maalin mieheen Jere Intala, Bene Filppu ja Mikko Kytölä. Näin loppulukemiksi kaiverrettiin tauluun tylyhkön selkeät 2 - 12. Tehokkaimmat dynamolaiset loppiaispuhteessaan olivat Lassi Lintula (2+2), Mikko Kytölä (3+0), Jukka Kytölä (2+1) ja Sergei Korsunov (2+1).

Lassi Lintula reipasteli vieraspelissä messevät tehot 2+2. (Arkistokuva Iiro Väänänen)

KaDyn päävalmentaja Vasko Vujovic kommentoi ottelua:

- Odotin voittoa ja otan sen vastaan innolla Someron aina hankalalla kentällä. Halusimme aloittaa uuden vuoden voitolla. En odottanut näin suurinumeroista voittoa, mutta haluan korostaa, että pelaajat seurasivat sovittua strategiaamme tarkasti. Tänään avasimme oikean oven, hallitsimme peliä suurella pallonhallintaprosentilla.

- Koska pelitila on pieni, pelasimme ilman pivotia avataksemme tilaa vastustajan maalin lähellä. Se tuotti tulosta tänään ja tällä maalieroammekin kasvattavalla voitolla pääsemme lähemmäs taulukon kärkeä, Dynamo-luotsi summasi.

KaDy nousi 25 pisteeseen sarjan jaetulle kakkossijalle GFT:n ja Vieska Futsalin kanssa. Akaa Futsal kärkkyy pisteen perässä kolmikkoa ottelun vähemmän pelanneena; FC Kemi johtaa sarjaa 26 pisteellä, joten kärjessä on hyvin tasaista. Myös Liikunnan Riemu Jyväskylästä on 7. sijalla erinomaisesti mukana kärkikahinoissa. Kuudentena on tänään rökäletappion kokenut SoVo.

Ottelun parhaat

KaDy: Tero Intala
SoVo: Rinor Karaca

KaDy pelaa seuraavaksi kotiluolassaan ÄSSÄ-Areenalla sunnuntaina 9.1. ja vastassa tuolloin Mad Max.

Tilastot
SoVo

2 - 12

4'MaaliLintula Lassi
7'MaaliKytölä Jukka
10'MaaliLouste Henri
15'MaaliIstrefi Arber
17'MaaliKytölä Mikko
17'MaaliVoca Gezim
26'MaaliLintula Lassi
27'MaaliKytölä Jukka
32'MaaliKorsunov Sergei
32'MaaliIntala Jere
33'MaaliKorsunov Sergei
33'MaaliFilppu Bene
33'MaaliKytölä Mikko