KaDy Edustus miehet, Miesten Futsal-Liiga

KaDy - Mad Max  6 - 3

Monitoimitalo

KaDy kellisti Mad Maxin kotonaan

Pudotuspelisijaa jahtaava Mad Max oli liigan neljänneltä paikalta otteluun lähteneen KaDyn vieraana sunnuntaina Jyväskylässä. Ottelu oli viimeinen ennen alkavaa EM-kisataukoa. KaDyn joukkueessa nähtiin kaikki joukkueen seitsemän EM -kisakoneeseen lipun saanutta pelaajaa. KaDy voitti ottelun lopulta rutiinillaan lopulta maalein 6 - 3.

Sergei Korsunov tehoili pisteikseen 2+1. (Kuva Anu Kangas)

Jaakko Ahokkaan
pommi yläristikkoon oli Mad Maxin paras sauma alkuminuuteilla. KaDy rikkoi kuparisen 5 min. kohdalla, kun Juha-Matti Savolaisen nopea pitkä avaus ja Jere Intalan laitasprintti tuotti Sergei Korsunoville paikan putata pallo maaliin. Mad Max ei lannistunut vaan Mikko Heritty tasoitti ottelun ajassa 7:58 sivurajakuviosta. Intoutunut Mad Max kolisteli KaDy-maalin sisätolppaa 11. minuutilla. Ottelulla oli tällä kohtaa varsin tasainen kuva, kun koiralauma osoitti nälkäisyyttään tosissaan. KaDy kuitenkin rakenteli jälleen maltilla syöttökuvion hyökkäyspäässä ja sama duo, kuin ensimmäisessä maalissa vaihtoi nyt osia - Sergei syötti ja Jere puttasi pallon pitseihin. Puoliajan loppupuolella KaDyn ralli tuotti useita paikkoja, mutta Jan Holm teki täyttä päivätyötä pitäessään Mad Maxin maalia puhtaana.

Toisen puoliajan alussa KaDylla vaikutti olevan hyvä kontrolli ottelusta. Mad Max onnistui kuitenkin tasoittamaan ottelun jälleen sivurajakuviosta ex-KaDy ja ex-Ilves pelaaja Tomi Lahtisen viimeistelyllä. KaDy meni uudestaan johtoon ajassa 28:39, Jukka Kytölä hivelsi kiertävän pallon Holmin taakse ja jälleen syöttäjän toimi jo kolmannen tehopisteensä matsissa kirjannut Jere Intala.

Jukka Kytölä (2+1) ja Jaakko Ahokas taistelutunnelmissa (Kuva Anu Kangas)

Hetken päästä jouduttiin jännittämään pitkän pallorallin aikaisesta unohduksesta seurannutta palautusvurhettä ja epäsuoraa vaparikuviota, jonka dynamopuolustus kuitenkin blokkasi. Tämän jälkeen huikean matsin rouhinut ja parhaana palkittu Jere Intala kaadettiin läpiajotilanteessa tyhjän maalin edessä ja tilanteesta seurasi punainen lappu Mad Maxin Jesse Collinille ja vapaapotku. Ylivoimapeliin ei tarvinnut lähteä, kun Henri Louste tinttasi vapaapotkusta pallon maaliin.

Henri Louste pääsi myös tälläämään maalin. Tällä kertaa vaparista. (Kuva Anu Kangas)

Sergei Korsunov vei KaDyn 5 - 2 johtoon “Kajukin” syötöstä ajassa 34.24. Mad Max vastasi tilanteeseen lähtemällä reikäpaitakiriin. KaDy prässäsi vimmatusti avauksia minimoiden yv-pyöritykseen jäävää aikaan ja kovin vaarallisia paikkoja ei nähty. Valkeakoskelaiset ottivat pari minuuttia vailla loppua aikalisän viilatakseen kuvioitaaan kuntoon. Värikkään lopun aikana Jan Holm otti keltaisen kortin liian voimakkaasta tilanteeseen tulosta ja Jukka Kytölä niittasi tarkan vaparin maaliin. Hetki myöhemmin vieraat saivat lohtua ja onnistumisen yv-peliinsä, kun Mika Jussila pisti Mikko Herityn syötön maaliin.

Jere Intala (1+2) (kesk.) palkittiin Dynamon parhaana. (Kuva Anu Kangas)

Jukka Kytölä kommentoi ottelua:

- Mad Max tuli nälkäisenä matsiin ja alussa KaDylla oli hieman käynnistysvaikeuksia. Ottelusta tuli tiukka iltapuhde. Toisella puolikkaalla KaDyn rutiini tuli esiin ja saatiin maalit tehtyä. Pelasimme lopulta pienellä ringillä ja jaksoimme toisen jaksonkin hyvin vaikka painettiin lisää kaasua.

KaDy nousi liigassa sijalle kolme ja on kahden pisteen päässä johdossa olevaa Akaa Futsalia. KaDy kohtaa seuraavaksi AU:n vieraissa 12.2. Ja TPK:n samana viikonloppuna 13.2. Seuraavana viikonloppuna matkustetaan kohtaamaan FC Kemi 20.2. Seuraavaa kotipeliä saadaan odottaa 26.2. Asti, jolloin Akaa Futsal saapuu Jyväskylään.

Vamos Dynamo!

Toivotamme onnea Suomen Futsalmaajoukkueelle EM-kisoihin Alankomaihin!

Mad Max
5'MaaliKorsunov Sergei
7'MaaliHeritty Mikko
14'MaaliIntala Jere
22'MaaliLahtinen Tomi
28'MaaliKytölä Jukka
30'MaaliLouste Henri
34'MaaliKorsunov Sergei
38'MaaliKytölä Jukka
39'MaaliJussila Mika