KaDy Edustus miehet, Miesten Futsal-Liiga

AU - KaDy   0 - 9

Puistokadun liikuntahalli

KaDy porhalsi AU:n yli Loimaalla

Sarjakolmonen KaDy oli saanut jalkeille Loimaan Liikuntahalliin verevän joukkueen Alastaron Urheilijoita vastaan lauantain Futsal-Liigan kierrokselle. Penkiltä puuttuivat ainoastaan Jukka ja Mikko Kytölä sekä Juha-Matti Savolainen. Myös Eemeli Hänninnen oli "tornivelvollisuuksien" takia tavoittamattomissa.

EM-debytantti Sergei Korsunovilla oli ensimmäisellä minuutilla maukas paikka avausmaaliin noin seitsemästä metristä, mutta kotijoukkkueen maalivahti Emdad Palani veti pidemmän korren. Myös AU pääsi kertaalleen namupaikkaan tämän jälkeen, mutta vieraiden maalilla aloittanut Niila-Ville Laitinen torjui lähiyrityksen helposti.

Sergei Korsunov iski tehoiksi 2+3, Lassi Lintula 0+3.

Kun ottelu oli ehtinyt vanheta rapiat kolme minuuttia, toi toinen EM-debytantti Lassi Lintula palloa ylös laidalta ja pääsi syöttämään Italo Henriquelle maalin eteen, joka kylmän viileästi kahvitti puolustajan ja sijoitti pallon alakulmaan.

Ensimmäisen jakson puolessa välissä Dynamolla oli putkeen monta hyvää maalipaikkaa, mutta Paldani ja maalitolpat olivat toisen täysosuman tiellä. Myös kotijoukkueen Jani Luoma pääsi kertaalleen kokeilemaan, mutta Laitinen torjui. Jakson loppua kohden Dynamo sai vielä entistäkin enemmän hallintaa itselleen ja Paldanin pari paraaatipelastusta pitivät ottelun vielä yhden maalin taistona.

Kun rapia vartti oli pelattuna, pääsi Bene Filppu tuikkaamaan lähietäisyydeltä pallon verkon perukoille kulmatilanteesta. Ja heti perään Italo "Bob" Henrique sujutti pallon ohi vastaan tulleen AU-vahdin ja taukolukemiksi 0-3.

Tero Intala iski ottelussa hattutempun. (Arkistokuva Anu Kangas)

Toisen jakson aluksi Dynamo jatkoi hallintaa ja Tero Intala pääsi keskeltä rynnistämään läpi ja nosti pallon kauniisti pitseihin yli Paldanin. Lähes heti perään Korsunov sijoitti pallon alapesään ja lukemat jo 0-5 vieraille. Myös AU pääsi väläyttämään pari kertaa ja muun muassa Jere Intala joutui kertaalleen siivoamaan pallon saksipotkulla lähes maaliviivalta.

Tero Intala iski hetken päästä helposti lukemiksi 0-6 nopean pyörityksen jälkeen. Bob pääsi myös kuuden metrin pisteltä kokeilemaan kertaalleen, mutta Palani torjui hyvin. Jakson puolivälissä Bob korjasi tilanteen ja sijoitti pallon tyhjään maaliin mainion syöttörumban päätteeksi.

Kotijoukkueen Juuso-Petteri Loponen jyräsi ottelun loppupuolella Henri Lousteen päälle ja miehelle ulosajo. Tero Intala kaunisteli lukemiksi 0-8 Lousteen tarkkasilmäisestä syötöstä ja Korsunov iski vielä maalin kirsikaksi kakun päälle.

KaDy nousi sarjataulukossa sijalle kaksi ohi ottelun vähemmän pelanneen Akaa Futsalin. FC Kemi jatkaa sarjakärjessä yhden pisteen marginaalilla. AU puolestaan jatkaa sijalla kymmenen.

KaDy: Italo Henrique

KaDy kohtaa seuraavaksi sunnuntaina 13.2. TPK:n Samppalinnan urheilutalolla Turussa kello 13:30.

Tilastot
AU

0 - 9

3'MaaliBob Italo Henrique
16'MaaliFilppu Bene
17'MaaliBob Italo Henrique
21'MaaliIntala Tero
22'MaaliKorsunov Sergei
25'MaaliIntala Tero
29'MaaliBob Italo Henrique
37'MaaliIntala Tero
37'MaaliKorsunov Sergei