B-tyttöjen kausi etenee hyvällä sykkeellä!
23.1.2019 14:49 Uutiset / B-tytöt

Kuvan mahdollinen sisältö: 1 henkilö

Dynamon B-tytöt tekevät selvää jälkeä! Mikko Kytölän valmentama joukkue ei ole hävinnyt tällä kaudella kertaakaan, ja nollapelejä on kertynyt nyt jo neljä putkeen.

SM-karsinta 20.1.2019 Jämsässä

"Seinäjoen SM-turnaus kutsuu! Hieman nihkeän alun ja sekavan pelin jälkeen Jilveksestä irtosi selkeä 7-0 voitto ja paikka SM-lopputurnauksessa on meidän." kommentoi joukkue. JIlves laittoi tosissaan kampoihin pienellä rosterillaan ja avausmaalia saatiin odottaa 10. minuutille, tästä kadylaisten peli rentoitui loppua kohti tulosta varmistellen. Joukkue lähtee parantamaan viime vuoden sijoitusta (7.) SM-kisoihin!

Tampereen Bt-piirisarja

Tytöt johtavat sarjaa puhtaalla pelillä, kun kolme peliä on jäljellä. Seuraava pelipäivä on Leppäveden liikuntahallissa 27.1.2019, kun vieraiksi tulevat TPV ja Nokia. Viekö Tampereen piirinmestaruuden jo tuolloin punamustat keskisuomalaiset?

Keski-Suomen Naisten Harraste-sarja

KaDy Bt on sarjassa toisena, kun neljä peliä on pelaamatta. Ero naisiin on kaventunut ja jäljellä olevat ottelut ovat hyvää valmistautumista 16-17.3. Seinäjoella pelattaviin B-tyttöjen SM-kisoihin.   
Lisää uutisia
Futsal
«  Heinäkuu   »
Kategoriat