KaDy-juniorit maailmalla
26.11.2018 12:53 Uutiset / P06

KaDy-06 Kempeleessä

KaDyn 06 - juniorit menestyivät valmentajansa Mikko Kytölän johdolla futsalin kovatasoisessa kutsuturnauksessa Pohjolan Champions Cupissa Kempeleessä 17.-18.11.2018. Turnaukseen osallistui 2005 ja 2006 ikäluokkien kovimpia joukkueita ympäri Suomen. Turnauksessa oli kaikkiaan 12 joukkuetta ja KaDy 06 sijoittui lopputuloksissa sijalle 5. Samaan aikaan pelatussa -06 turnauksessa KaDy 06 jäi niukasti loppuottelun ulkopuolelle ja sijoittui sijalle 3.

KaDy 06 pelasi turnauksessa yhteensä viisi ottelua, joista saldona oli 2 voittoa, 2 tasapeliä ja yksi tappio, joka kärsittiin koko turnauksen ykköseksi päätyneelle Toukolan Teräkselle Helsingistä. Tappio oli KaDy 06 joukkueelle kaksivuotisen historian ensimmäinen, joka on kärsitty saman ikäisten joukkueelle.

Hyvin järjestetty turnaus oli kaikkineen hieno kokemus ja oli hienoa päästä pelaamaan futsaliin keskittyneitä kovia joukkueita vastaan. Ensimmäisenä pelatun Toukolan Teräksen ottelun ensimmäisen puoliajan jälkeen KaDy -pojat pääsivät kovaan rytmiin kiinni ja pelin taso ja itseluottamus nousivat ottelu ottelulta.

KaDy 06 kiittää turnauksen järjestäjää Oulun Tervareita ja tuomareita tapahtuman järjestämisestä.

Pojista pelaaminen oli lähes yhtä kivaa kuin yhdessä oleminen ja Edenissä pulikoiminen.

KaDy-06 joukkueen muodostavat: Kasmir Brandt, Atte Jämsä, Seoyu Kim, Noel Koivu, Masi Lohi, Kosti Moisio, Benjamin Pennanen, Ilari Suortamo, Teemu Suortamo (C) sekä valmentaja Mikko Kytölä


   
Lisää uutisia
Futsal
«  Heinäkuu   »
Kategoriat