3
JOU
17.00
KaDy Edustus naiset, Naisten Futsal liiga

FC Sport Vaasa - KaDy   0 - 5

Vaasa, Vamian Hansakampus

ENNAKKO: KaDy sunnuntaina FC Sportin vieraaksi Vaasaan

Naisten Futsal-Liiga
SU 3.12.2023 klo 17:00
Vamian Hansakampus, Vaasa

FC Sport – KaDy

Ottelustriimi: https://www.ruutu.fi/ohjelmat/naisten-futsal-liiga

Kampuksen Dynamo suuntaa sunnuntaina Vaasaan, kun Naisten Futsal-Liigan ottelussa vastaan saadaan paikallinen FC Sport.

Sarjataulukossa KaDy on seitsemäntenä, FC Sport puolestaan sijalla kymmenen. KaDylla on koossa 13 pistettä, Sportilla vastaavasti pisteitä yhteensä kahdeksan.

FC Sportin tehokkaimpina syyskaudella ovat olleet Maarit Vitikka (6+1) sekä Erica Niemi (4+3). Vaasalaiset ovat syksyn aikana onnistunut voittamaan FTK-Tornion sekä RaiFun. Viimeisimmässä ottelussaan joukkue hävisi Mad Maxille lukemin 0-3.

KaDy hävisi viikko sitten voittomaalikilpailun jälkeen PU-62:lle ottelussa, josta olisi pelitapahtumien perusteella pitänyt napata täydet kolme pinnaa. Dynamolla on ollut loppusyksystä riesanaan sairasteluja ja loukkaantumisia, joista ikävimpänä Sofi Salosen tuore polvivamma. Leveä rosteri auttaa paikkaamaan poissaoloja, mutta toki kaikkia pelaajia punamustien riveihin kaivattaisiin. Dynamon tehopörssin kärjessä komeilevat tutut nimet: Sini Lauermaa (4+8), Vilma Terävä (7+3), sekä Emmi Rauhala (7+2). Uskotaan, että pistelukemat niin tällä kärkitriolla kuin muillakin Dynamo-sotureilla entisestään komistuvat sunnuntaina.

KaDy ja FC Sport ovat kohdanneet liigassa yhteensä 12 kertaa. Vaasalaiset ovat vieneet näistä seitsemän voittoa, Dynamo on ollut parempi viidesti. Viime kausina jyväskyläläiset ovat olleet keskinäisissä matseissa niskan päällä, sillä neljä viimeisintä koitosta on päättynyt KaDyn voittoon.


Näin sunnuntain vieraspeliä ennakoi maalivahtimme Maria Halla-Aho (kuvassa):

”Sport on vieraskentällä aina ollut haastava vastustaja, muun muassa kentän koon takia. Meidän joukkue on kuitenkin hyvin motivoituneena edellisen pelin harmittavan voittomaalikilpailun tappion jälkeen lähtemässä sunnuntaina reissun päälle. Kiva myös päästä kohtaamaan minun ja monen muun vanha joukkuekaveri Emilia Nurkkala vastustajana pitkästä aikaa.”

Tervemenoa Vaasaan kannustamaan KaDy voittoon! Tuttuun tapaan ottelu näkyy myös suorana Ruutu+ -palvelusta.

Kuvat: Essi Kaattari

Futsalseura, Jyväskylä, Finland. KaDy pelaa miesten ja naisten Futsal-Liigaa. Miesten Suomen mestaruus 5 kertaa 2017-2023.