17
JOU
16.00
KaDy Edustus naiset, Naisten Futsal liiga

KaDy - RaiFu  6 - 2

Jyväskylä, Jyväskylän monitoimitalo

​ENNAKKO: KaDy hakee kotiottelussaan revanssia RaiFusta

Naisten Futsal-Liiga

SU 17.12.2022 klo 16:00
Monitoimitalo, Jyväskylä

KaDy – RaiFu

Ottelustriimi: https://www.ruutu.fi/ohjelmat/naisten-futsal-liiga

Kampuksen Dynamo saa tänä sunnuntaina ÄSSÄ-Areenalle vauhdikkaita vieraita Varsinais-Suomesta. Raisio Futis, eli tutummin RaiFu, on ollut yksi syyskauden pirteimmistä joukkueista, ja odotettavissa on kahden kovakuntoisen, hyvää futsalia pelaavan joukkueen tasainen taisto.

Pelaajistoltaan varsin nuori RaiFu selvitti liigan syyskierrokset yllättävänkin vakuuttavasti. Raisiolaiset ovat 29 pisteellään sarjataulukossa toisena. Nuori joukkue voitti viimeksi keskiviikkona Varsinais-Suomen derbyssä FC Halikon maalein 4-0. RaiFun tehokaksikoksi on muodostunut U19-maajoukkueessakin maaleja iskenyt Tiiu Lehtonen (11+9) ja Stella Enwena (8+9). Heitä on varsinkin maalintekijänä säestänyt Kia-Mari Muurinen (10+2).

KaDy voitti viime viikonloppuna vieraissa komeasti silloisen sarjakakkosen, YIlveksen, maalein 3-2. Maalintekijöinä Ylöjärvellä olivat Emmi Rauhala, Iina Markkanen sekä Heidi Malkki. Dynamo on sarjataulukossa kuudentena, joukkueella on koossa 19 pistettä, mutta pelejä pelattuna yksi vähemmän kuin raisiolaisilla. Tehotilaston kärjessä ovat edelleen Sini Lauermaa (5+8), Vilma Terävä (9+3), Emmi Rauhala (8+4) sekä Heidi Malkki (6+5).

KaDy ja RaiFu kohtasivat viimeksi lokakuussa Raisiossa, jossa RaiFu oli maalin verran parempi, ja lopputulokseksi jäi 3-2 kotijoukkueelle. Kaiken kaikkiaan joukkueet ovat kohdanneet liigassa viisi kertaa. Dynamo on ollut kolmesti vahvempi ja kaksi kertaa pisteet ovat jääneet Raisioon.


Tässä urallaan RaiFun riveissäkin pelanneen Iina Markkasen (kuvassa) mietteitä sunnuntain koitoksesta:

”Vanhaa joukkuetta vastaan on aina hauska pelata ja siinä on mukana aina omanlainen fiilis. RaiFu on pelannu tällä kaudella todella hyvin ja 100% varmuudella on tulossa kova matsi sunnuntaina. Viime pelistä meillä jäi muutamia juttuja hampaankoloon, mutta kunhan pidetään pää kylmänä ja keskitytään omiin juttuihin, niin luotan, että voidaan lopettaa tämä vuosi positiivisella mielellä!”

Tervetuloa Monnarin ÄSSÄ-Areenalle seuraamaan huippufutsalia! Kannustetaan Dynamo voittoon!

Kuvat: Essi Kaattari

Futsalseura, Jyväskylä, Finland. KaDy pelaa miesten ja naisten Futsal-Liigaa. Miesten Suomen mestaruus 5 kertaa 2017-2023.