2
MAA
13.00
KaDy Edustus naiset, Naisten Futsal liiga

HIFK FS - KaDy   4 - 0

Helsinki, Pirkkolan palloiluhalli

​ENNAKKO: KaDy lauantaina sarjajohtaja HIFK:n vieraaksi

Naisten Futsal-Liiga

LA 2.3.2024 klo 13:00
Pirkkolan palloiluhalli, Helsinki

HIFK – KaDy

Ottelustriimi: https://www.ruutu.fi/ohjelmat/naisten-futsal-liiga

Naisten Futsal-Liigan runkosarja jatkuu Kampuksen Dynamon osalta lauantaina vierasreissulla Helsinkiin, jossa kohdataan sarjajohtaja HIFK.

HIFK kärsi viime viikonloppuna kauden kolmannen tappionsa, kun sarjakolmonen RaiFu oli kotonaan vahvempi maalein 4-3. Kun kaksi kierrosta on jäljellä, ovat helsinkiläiset käytännössä jo varmistaneet runkosarjan voiton. YIlves voi vielä nousta tasapisteisiin IFK:n kanssa, mutta mahdollisuus runkosarjan ykkössijaan on pelkästään teoreettinen, koska helsinkiläisten maaliero on niin huikea: peräti 41 maalia parempi kuin YIlveksellä.

Runsasmaalisia voittoja kauden aikana napsinut HIFK on luonnollisesti hyvin edustettuna koko liigan pistetilastossa. Top10 pelaajista puolet löytyvät IFK:n riveistä. Tehokkaimpina pisterohmuina ovat olleet Hanna Halonen (23+15), Tiia Savolainen (19+15) sekä Sandra Lind (19+12) .

Kampuksen Dynamo kaatoi edellisessä ottelussaan Niina Talvensaaren, Henni Parkkisen ja Maria Halla-Ahon maaleilla EBK:n lukemin 3-1. Viidentenä sarjataulukossa olevalla Dynamolla on teoriassa vielä mahdollisuus nousta runkosarjassa jopa kakkoseksi. Tämä edellyttäisi tosin edellä olevien kompastelua viimeisillä kierroksilla. Tavoitteena Dynamolla lieneekin saavuttaa vähintään neljäs sija, ja kotietu pudotuspeleihin.

KaDy lähtee vierasotteluun nälkäisenä ja revanssimielellä. Syksyn kotipeli IFK:ta vastaan oli pelillisesti tasainen, mutta päättyi lopulta helsinkiläisten eduksi 8-4. HIFK on Dynamolle erittäin tuttu vastustaja, ja odotettavissa on jälleen kerran kova taistelu pisteistä. Tiukoista keskinäisistä kamppailuista on IFK useimmin korjannut voiton. Joukkueet ovat kohdanneet liigassa yhdeksän kertaa. Dynamo on napannut täydet kolme pistettä kerran, ja muut kohtaamiset ovat kääntyneet helsinkiläisille, joko varsinaisella peliajalla tai jatkoajalla/voittomaaleilla.

Dynamon sisäisen pistetilaston kärjessä majailee tuttu kolmikko: Emmi Rauhala (16+10), Sini Lauermaa (11+14) ja Heidi Malkki (10+11).


Tässä lauantaina vanhan seuransa kohtaavan Anna-Kaisa Hannukselan (kuvassa) kommentit tulevasta pelistä:

”Kiva päästä haastamaan sarjakärki heidän kotikentällään! Odotan tietysti myös paljon tuttuja katsomaan peliä, kun vanhoilla kotikulmillani pelataan!”

Tervemenoa Helsingin Pirkkolaan kannustamaan Dynamo voittoon! Tuttuun tapaan ottelua voi seurata myös Ruutu+ -palvelusta.

Kuvat: Veera Lehtinen, Heini Lehtipuu

Tilastot
HIFK FS

4 - 0

9'MaaliSavolainen Tiia
18'MaaliRantala Selma
32'MaaliHalonen Hanna
33'MaaliKorin Annette

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista
Futsalseura, Jyväskylä, Finland. KaDy pelaa miesten ja naisten Futsal-Liigaa. Miesten Suomen mestaruus 5 kertaa 2017-2023.