9
MAA
16.00
KaDy Edustus naiset, Naisten Futsal liiga

PU-62 - KaDy   4 - 5

Mikkeli, Rantakeidas LS

ENNAKKO: KaDy matkaa runkosarjan päätteeksi Mikkeliin, lauantain pelissä kohdataan PU-62

Naisten Futsal-Liiga

LA 9.3.2024 klo 16:00
Rantakeidas, Mikkeli

PU-62 – KaDy

Ottelustriimi: https://www.ruutu.fi/ohjelmat/naisten-futsal-liiga

Naisten Futsal-Liigan runkosarja saatetaan päätökseen tulevana viikonloppuna. Kampuksen Dynamo matkaa lauantaina kauden lyhyimpään vierasreissuunsa Mikkeliin, jossa vastaan tulee pirteästi ensimmäistä liigakauttaan pelannut sarjanousija PU-62.

Viime kaudella Ykkösestä suoraan liigaan nousseen PU-62:n kautta voi pitää jo nyt onnistuneena. Putoamisesta sarjatasoa alemmas ei ole ollut missään vaiheessa vaaraa, ja joukkue taistelee vielä runkosarjan päätöskierroksella pääsystä pudotuspeleihin. Mikkeliläiset ovat sarjataulukossa yhdeksäntenä, tasapistein viimeistä playoff-paikkaa pitävän EBK:n kanssa. Maaliero on ennen viime pelejä viisi maalia espoolaisten eduksi. Kolme viimeisintä otteluaan voittanut PU-62 kaatoi viimeksi vieraissa Mad Maxin lukemin 2-4. Joukkueen pistenikkareina ovat kunnostautuneet Henna Sinisalo (9+12), Pinja Ukko (14+5) sekä Cecilia Murtonen (8+6).

KaDy lähtee lauantain otteluun sarjataulukon sijalta viisi, ja tämä joukkueen runkosarjasijoituksena tulee olemaan, kävi viimeisen kierroksen peleissä miten tahansa. Sikäli lauantain ottelulla ei ole Dynamolle suurempaa tuloksellista panosta. Pudotuspelivastustajakseen punamustat tulevat saamaan sarjassa neljänneksi sijoittuvan Ilves FS:n.

Viime viikonloppuna jyväskyläläiset joutuivat tunnustamaan runkosarjan voittajan, HIFK:n paremmakseen. Pirkkolan parketilla hieman siipirikkoinen Dynamo laittoi hyvin hanttiin, mutta loppulukemat olivat helsinkiläisille 4-0.

Dynamo on pelannut PU-62:n kanssa useita harjoitusotteluita, mutta liigakohtaamisia joukkueilla on luonnollisesti vain yksi. Marraskuun lopulla mikkeliläiset yllättivät ÄSSÄ-Areenalla nappaamalla voittomaalikilpailun jälkeen mukaansa kaksi pistettä lukemin 3-2.


Näin ennakoi runkosarjan päätösottelua Dynamon kapteeni Henni Parkkinen (kuvassa):

Edellisen PU-pelin jouduin seuraamaan sivusta, joten omat kokemukset joukkueesta on harkkapelistä ennen kauden alkua. Sen jälkeen molemmille joukkueille on kertynyt alle runsaasti peliminuutteja, joten kyseessä on aivan uudenlainen kohtaaminen. PU:n joukkueesta löytyy nopeutta ja näppäryyttä eikä heitä pidä aliarvioida - minkä myös edellinen kohtaaminen osoitti. Meiltä löytyy noiden molempien lisäksi vielä reilusti kokemusta, joten viihdyttävä matsi varmasti tulossa. Vaikka meillä ei ole tuloksellista painetta, halutaan varmasti korjata syksyn notkahdus ja ottaa selkeät kolme pojoa Mikkelistä matkaan!”

Tervemenoa Mikkeliin kannustamaan KaDy voittoon! Tuttuun tapaan ottelu näkyy myös Ruutu+ -palvelusta.

Kuvat: Veera Lehtinen ja Heini Lehtipuu

Tilastot
PU-62

4 - 5

6'MaaliSinisalo Henna
7'MaaliTalvensaari Niina
7'MaaliUkko Pinja
10'MaaliUkko Pinja
29'MaaliMurtonen Cecilia
34'MaaliMalkki Heidi
36'MaaliMalkki Heidi
39'MaaliTalvensaari Niina
42'MaaliMalkki Heidi

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista
Futsalseura, Jyväskylä, Finland. KaDy pelaa miesten ja naisten Futsal-Liigaa. Miesten Suomen mestaruus 5 kertaa 2017-2023.