KaDy 2 - AS Moon

Huhtasuo YK, Jyväskylä

​Tiukka tasapeli AS Moonin kanssa

KaDy N2 – AS Moon: 7-7 (3-3)

Lauantaina KaDy N2 kohtasi toistamiseen tällä kaudella toisen sarjatulokkaan, raahelaisen AS Moonin. Tapahtumarikas ottelu päättyi tasapeliin 7-7.Ottelua oli hyvin mielenkiintoista seurata, koska molemmat joukkueet tarjosivat tunteikasta ja laadukasta futsalia alusta loppuun asti.

KaDylta kotipeli oli loistava esitys. Heti ottelun alussa päästiin hienoon 2-0 johtoon Taimi Hakkaraisen sekä Essi Kaattarin maaleilla. Peli oli aluksi hyvin KaDyn hallussa. Pian tosin raahelaiset tasoittivat pelin tilanteeseen 2-2. Kun pelikellossa oli 15 minuuttia, pääsi Silja Heikkilä laukomaan kauden ensimmäisen maalinsa Saana Kakkosen vapaapotkusta. Vielä ennen taukoa AS Moonin laukaus ohitti maalissa pelanneen Saaga Hanskin ja raahelaiset tasoittivat taukotilanteeksi 3-3.

Toinen jakso alkoi myös KaDyn hallinnassa. Ensimmäisten neljän minuutin aikana pallo kävi vastustajan verkossa jopa kolme kertaa. Näin tilanteeksi saatiin jo hyvinkin lupaavalta vaikuttava 6-3 johtoasema. Toisella jaksolla kuitenkin KaDyn seitsemän kenttäpelaajan ja yhden maalivahdin joukkue kärsi loukkaantumisista ja intensiivinen peli alkoi painaa, ja viimeinen kymppi pelattiin käytännössä yhdellä vaihtopelaajalla. AS Moon pääsi pelin viidellä viimeisillä minuuteilla Kadyn puolustuksen ohi neljä kertaa, ja tilanne kääntyi harmillisesti hyvin äkkiä KaDylle tappioksi 6-7. Viimeiset minuutit KaDy haki kiivaasti maalia. Ajassa 39:24 Saana Kakkonen pääsi laukaisemaan Essi Kaattarin antamasta kulmapotkusta kauniin maalin KaDylle. Pian kuului loppuvihellys ja tulos 7-7 jäi voimaan.

KaDyn parhaana pelaajana palkittiin tänään erinomaisesti pelannut Essi Kaattari! Hän kuvailee pelin jälkeisiä fiiliksiään näin: “Peli oli meiltä parasta peliä, mitä koko kaudella on ollut. AS Moon tarjosi kuitenkin kovan vastuksen tänään. Tietenkin 6-3 –johtoaseman jälkeinen tasapeli jäi harmittamaan, mutta täytyy silti olla koko joukkueesta ylpeä näin hienon peliesityksen jälkeen!”