4
JOU
13.00
KaDy II naiset, Naisten Futsal-Ykkönen

KaDy 2 - FC Brändöpojkarna  

Huhtasuo YK, Jyväskylä

KaDy N2:n kotipelit jatkuvat lauantaina

KaDy – FC Brändöpojkarna, Huhtasuon koulu 4.12.2021 klo.13:00, Naisten Futsal-Ykkönen

Kampuksen Dynamon N2 –joukkueen taival Naisten Futsal-Ykkösessä jatkuu lauantaina kotiottelulla vaasalaista FC Brändöpojkarnaa vastaan.

Pitkään Ykkösessä kilvoitelleet vaasalaiset ovat tällä hetkellä sarjataulukossa toisena. Joukkue on ottanut seitsemästä ottelustaan 16 pistettä. KaDy on sarjassa sijalla viisi; pelejä takana kahdeksan, ja pisteitä koossa 11. Viime viikonloppuna FC Brändöpojkarna kukisti kotonaan Kälviän Tarmon maalein 6-2. KaDy vastaavasti pelasi Huhtasuolla todellisen trillerin AS Moonia vastaan. Tuossa ottelussa dramaattisia käänteitä riitti viimeisille sekunneille saakka, ja pisteet jaettiin lopulta maalein 7-7.

FC Brändöpojkarnan pelaajista kannattaa seurata erityisesti joukkueen maalitykki Kajsastina Granlidia (tehot 11+2). KaDyn tehokkain pistenainen on Saana Kakkonen (5+3). KaDy on pelannut viime viikkoina kovin pienellä ringillä, ja sama tahti jatkuu myös lauantaina. Vaihtopelaajien vähyys on haastavaa, ja pelaajien kuormitus suuri, mutta runsaat peliminuutit ovat toisaalta tuoneet pelikuntoisille paljon kaivattua kokemusta kovista peleistä.

Ottelu KaDy – FC Brändöpojkarna alkaa Huhtasuon koululla klo 13:00. Pääsyliput: 5€/3€ . Alle 12-vuotiaille ilmainen sisäänpääsy. Ottelussa on kahvio.

Muistutamme katsojia koronasuosituksista: Huolehditaan turvaväleistä, käsihygieniasta, ja käytetään maskeja. Mahdollisesta koronapassivaatimuksesta ilmoitamme KaDyn somessa viimeistään pelipäivänä. Ottelun jälkeen samassa Huhtasuon salissa pelataan Naisten Futsal-Liigan ottelu KaDy – MusaFutsal. Tervetuloa viettämään lauantaipäivää naisfutsalin parissa Huhtasuolle!

FORZA DYNAMO!

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista
Futsalseura, Jyväskylä, Finland. KaDy pelaa miesten ja naisten Futsal-Liigaa. Miesten Suomen mestaruus 5 kertaa 2017-2023.