KaDy 2 - KuPS

Keljonkankaan YK

Urhea esitys kauden päätösottelussa

Tänään päätettiin ensimmäinen kautemme Naisten Futsal-Ykkösessä vaiherikkaaseen peliin jatkosarjapaikkansa jo varmistanutta KuPS:ia vastaan. Korona ja hiihtoloman menot olivat pienentäneet rinkimme taas vain kentälliseen pelaajia.

Ottelu lähti käyntiin hyvin tasaisissa merkeissä, mutta yhdeksännellä minuutilla jo valmiiksi pieni poppoomme koki kovan kolauksen. Ikävän loukkaantumisen saattelemana jouduttiin siirtymään alivoimalle ja pakan sekoittuessa antautumaan kahdelle maalille 14. ja 15. minuuteilla. Taimi Hakkarainen pääsi kuitenkin upeasti tämän jälkeen nousemaan laidalta ja pamautti kavennuslukemat 2-1! Muita maaleja ei aloitusjaksolla nähty, osaksi mahtavasti maalilla torjuneen Saaga Hanskin sekä muun kolmikon tiukan puolustuksen ansiosta.

Toiselle puolikkaalle jouduttiin lähtemään yhä alivoimalla. Puolustuspeli kuitenkin toimi ja vastustajan nostaessa maalivahtinsa korkealle hyökkäykseen, Taimi Hakkarainen sai prässättyä pallon ja erehtymättä iski tyhjiin tasoitusmaalin! KuPS sai tämän jälkeen taas johtoaseman, mutta Taimi Hakkaraisella oli tänään maalin janoa ja hän saikin iskettyä kolmannen maalinsa Silja Heikkilän hienon esityön seurauksena. Viimeisillä minuuteilla KuPS sai kuitenkin käytettyä maalipaikkansa loistavasti ja hurjasta taistelusta huolimatta kauden viimeiset pisteet matkasivat Kuopioon.

Ottelu päättyi KuPS:ille 6-3(2-1), mutta oli olosuhteisiin nähden mahtavaa taistelua. Jaksoimme painaa 3+1 kentällisellä 30 minuuttia!! Valmentajamme Saana Vestolan sanojen mukaisesti:”Tämä oli kun voitto meille.” Ottelun parhaana pelaajana palkittiin ansaitusti maalivahtimme Saaga Hanski!

KaDyn maalit:
1-2 Taimi Hakkarainen (Jenny Korolainen)
2-2 Taimi Hakkarainen
3-3 Taimi Hakkarainen (Silja Heikkilä)

Naisten Futsal-Ykkösen B lohko oli tänä vuonna erittäin tasainen, mutta sarjataulukko näyttää siltä, että pääsemme ensi vuonnakin ansaitusti jatkamaan Naisten Ykkösen parissa! Kausi meidän osalta ei kuitenkaan vielä suinkaan ole ohi, sillä osallistumme nuorella joukkueellamme 19.-20.3. järjestettävään T18 SM-lopputurnaukseen. Odotukset turnauksen suhteen ovat kovat ja se on hieno tapa lopettaa kausi!

Julkaisemme kohtapuoliin myös yhteenvetoraportin kuluneesta kaudesta!

Kuvat: Janica Parkkonen