3
HUH
14.00
KaDy Edustus naiset, Naisten Futsal-Liiga

KaDy KaDy - HIFK FS  3 - 5

Jyväskylän monitoimitalo

Puolivälierät alkavat!

Kampuksen Dynamon naisten ensimmäinen Playoff-peli potkaistaan käyntiin sunnuntaina 3. huhtikuuta klo 14.00 Jyväskylän Monitoimitalon Ässä-Areenalla. KaDyn naiset sijoittuivat runkosarjassa seitsemännelle sijalle, ja vastustajaksi on saatu runkosarjan toiseksi sijoittunut HIFK. Välieriin pääsee kahdella voitolla, ja toinen sekä mahdollinen kolmas peli pelataan sitten HIFK:n kotisalilla, Pirkkolassa.

KaDyn nuori ilopilleri Alina Nieminen kertoo mietteitään tulevasta koitoksesta: ”Hienoa aloittaa pleijarit ja hauskaa päästä taas pelaamaan HIFK:ta vastaan. Peliin valmistava treeniviikko on ollut hyvä, ja kaikista on välittynyt kova halu näyttää, mihin me joukkueena pystytään”. Viime kerrasta kun joukkueet kohtasivat ei ole kulunut paljoa aikaa. Viimeksi HIFK vei 2-6 voiton, joten koko joukkueella on halua parantaa viime kerrasta. “Odotettavissa on varmasti kiihkeä ja kovatempoinen peli, jossa tullaan näkemään runsaasti tilanteita kentän molemmissa päissä. Tavoitteena on vastata samanlaisella asenteella ja aggressiivisuudella, millä vastustaja varmasti peliin lähtee.”, jatkaa Alina “Aki” Nieminen.

KaDyn naiset ovat iloisia päästessään pelaamaan kotiparketilla, Monnarin Ässä-Areenalla. Paikalle toivotaan tietenkin mahdollisimman paljon katsojia ja kannustajia. “Kiihkeä ja tunteikas matsi luvassa. Futsal on aina parempaa katsottavaa paikan päällä, joten tulkaahan kaikki sunnuntaina Ässä-Areenalle kannustamaan meidät voittoon!” mainostaa Aki.

Eli tulethan paikalle 3.4 klo 14.00 alkavaan peliin Monnarin Ässä-Areenalle!

Tilastot

3 - 5

HIFK FS
2'MaaliNieminen Alina
10'MaaliTjeder Daniela
18'MaaliNieminen Alina
28'MaaliLindström Heidi
29'MaaliHalonen Hanna
34'MaaliHalonen Hanna
34'MaaliHannuksela Anna-Kaisa

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista
Futsalseura, Jyväskylä, Finland. KaDy pelaa miesten ja naisten Futsal-Liigaa. Miesten Suomen mestaruus 5 kertaa 2017-2023.