18
JOU
16.00
KaDy Edustus naiset, Naisten Futsal-Liiga

KaDy - PJK  2 - 1

Huhtasuon koulu

​KaDyn naiset viikonloppuna Huhtasuolla ja Monnarilla!

KaDy – PJK
LA 18.12.2021 klo 16:00
Huhtasuon koulu

KaDy – FC Halikko
Su 19.12.2021 klo 16:00
Monitoimitalo, Ässä-Areena

Ottelustriimi: https://www.ruutu.fi/ohjelmat/naisten-futsal-liiga

KaDyn naiset päättävät liigaurakkansa syyskauden osalta tuplaviikonlopulla kotona. Lauantaina kohdataan PJK eli Pirkkalan Jalkapalloklubi Huhtasuolla, ja sunnuntaina FC Halikko saapuu vieraaksi Monnarin Ässä-Areenalle.

PJK on naisten puolella uusi seura liigakuvioihin, mutta kyseessähän on pitkälti sama joukkue, joka aiemmin kiersi menestyksekkäästi liigakenttiä nimellä ACE. Joukkueen syksy on sujunut hieman ailahtelevasti, ja sarjataulukossa nykyiset pirkkalalaiset majailevat yhdeksäntenä. Joukkueesta löytyy paljon kokemusta ja taitoa. Pelaajistosta mainittakoon maajoukkueen vakionimet Sini Lauermaa ja Tiia Ropanen sekä maalin edustalla aina vaarallinen Anette Korin.

FC Halikon nuori joukkue pelaa nyt toista liigakauttaan. Syyskausi ei ole varmasti halikkolaisillakaan sujunut aivan toiveiden mukaan, ja joukkue on tällä hetkellä sarjataulukossa toiseksi viimeisenä. Halikon paras pistenainen on toistaiseksi ollut Katariina Marttila, jolla tehot 4+1. Viime kauden kuriositeettina mainittakoon, että FC Halikko oli mestari MuSaFutsalin ohella ainoa joukkue, jota KaDy ei onnistunut voittamaan. Ottelut menivät kaudella 2020-2021 FC Halikolle 3-5 ja 2-4.

KaDy kävi viime viikonloppuna hakemassa Nokialta niukan 2-1 -voiton ja nousi sen ansiosta sarjassa kuudenneksi. Koska punamustilla on muita vähemmän pelejä pelattuna, nostaisivat voitot viikonlopun peleistä joukkueen asemia mukavasti, ja joulutauolle voitaisiin jäädä erinomaisista asetelmista. Dynamolle joulutauko on varmasti tervetullut, koska varsin pienellä rosterilla on syksy pelattu ja loukkaantumisista kärsitty. Yhtenäinen iskuryhmä on antanut viime viikkoina Dynamofaneille monia ilonaiheita, joista nostettakoon erityisesti Saana Vestolan (6+9) huikea tahti liigan pistepörssin kärkisijoilla sekä Kia Linja-ahon ja Niina Talvensaaren vahva sisääntulo joukkueeseen.

Ohessa Niinan fiiliksiä kuluvasta kaudesta ja tulevista otteluista:

”Reilun pari kuukautta oon nyt ollut joukkueen mukana ja viikko viikolta homma kehittyy ja vauhti kiihtyy! Uuteen joukkueeseen olen päässyt hyvin sisään, kaikki tulee tosi hyvällä fiiliksellä ja asenteella treeneihin ja peleihin, mikä kasvattaa omaa motivaatiota myös. Hirveästi on tullut opittua jo tässä lyhyessä ajassa, ja omasta mielestäni oon päässyt niin treeneissä kuin peleissä ihan hyvin mukaan. Itseluottamus kentällä on kasvanut pelistä toiseen ja oma pistetilikin on saatu avattua, mistä on tosi hyvä fiilis ja kokonaisuutena ensimmäinen kausi liigassa on pyörähtänyt itseltäni kivasti käyntiin.

Tuplapeliviikonloppua kohti positiivisen odottavilla fiiliksillä: lähdetään molempiin peleihin hyvällä asenteella ja tavoitteena tietysti täysi pistepotti, jonka siivittämänä olisi hyvä lähteä joulutauolle!”


Ottelut näkyvät suorana Ruutu+ -palvelussa, mutta tokihan futsal on parasta paikan päällä! Pääsyliput 8€/4€. Omat juniorit ilmaiseksi.

Huomaathan, että yleisöltä tarkastetaan koronapassit ja ottelutapahtumassa on vahva maskisuositus. Tervetuloa kannustamaan KaDy voittoihin!

FORZA DYNAMO!

Tilastot

2 - 1

PJK
2'MaaliNieminen Alina
35'MaaliJokiranta Julia
36'MaaliNieminen Alina

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista
Futsalseura, Jyväskylä, Finland. KaDy pelaa miesten ja naisten Futsal-Liigaa. Miesten Suomen mestaruus 5 kertaa 2017-2023.