Naisten Futsal-Liiga

ÄSSÄ-areena (Monnari), Jyväskylä

KaDy – FC Halikko 3-0 (1-0)

Maalit: KaDy: Talvensaari Niina, Parkkinen Henni, Malkki Heidi

Tuplapeliviikonlopun toinen ottelu päästiin pelaamaan Monnarin parketille. Vastaan asettui FC Halikko, jota KaDy ei onnistunut kertaakaan voittamaan viime kauden aikana, joten iskuryhmällä oli kova tahto saada täyden kuuden pisteen viikonlopun lisäksi ensimmäinen voitto FC Halikosta! Peli omistettiin Siiri Perälälle, joka toi myös oman tunnelatauksensa peliin ja jonka ansiosta KaDy halusi pelata mahdollisimman hyvän ottelun.

Edellisen päivän peli painoi yllättävän vähän jaloissa ja lisäksi Dynamo sai vahvistusta kokoonpanoon Hanna-Mari Pietilän liittyessä mukaan sekä Aliisa Terävän asettuessa maaliin. Pelin alku meni pitkälti KaDyn hallinnassa ja etenkin erikoistilanteista saatiin luotua muutamia hyviä maalintekopaikkoja, mutta vielä niistä ei maaleja syntynyt. Myös Halikko sai luotua painetta Dynamon maalille erikoistilanteista. Ensimmäinen maali nähtiin ajassa 8:20 Niina Talvensaaren päästessä yksin läpi ja sijoittaen pallon varmasti Halikon maalivahdin jalkojen välistä. Ensimmäisellä puoliskolla ei tullut enempää tilastomerkintöjä, joten tauolle mentiin 1-0 lukemissa.

Toisella jakson alkupuolella Henni Parkkinen iski Heidi Malkin syötöstä kotijoukkueen johtoon komealla ylänurkkaan painuneella laukauksella ajassa 24:21. Vierasjoukkueella oli tämän maalin jälkeen useampi kulma- ja sivurajapotkutilanne Dynamon maalin läheisyydessä, mutta yritykset putsattiin toistuvasti pitäen Dynamon pääty puhtaana. Vajaa viisi minuuttia ennen loppua ajassa 34:57 Heidi Malkki viimeisteli tarkalla alakulmaan sijoitetulla vedolla päivän viimeisen maalin.

FC Halikko haki toisen puoliskon lopussa kavennusosumaa myös lentävän maalivahdin avulla. Kotijoukkue puolusti johtoa kovasti viimeiset minuutit ja pyrki pitämään palloa. Enempää maaleja ei pelissä enää nähty, joten Dynamon vuoden viimeisen pelin lopputulokseksi kirjattiin 3-0. Kotijoukkueen parhaana palkittiin kovasti urakoinut Henni Parkkinen, ja vierailta parhaan pelaajan palkinnon sai Elli Laaksonen.

Voiton myötä viikonloppu päätettiin tavoitteiden mukaisesti kuuden pisteen kera. Dynamo venytti voittoputken neljän ottelun mittaiseksi ja nousi sarjataulukossa sijalle viisi. Nyt laskeudutaan joulutauolle, ja parketille palataan pelin merkeissä 8.1.2022, kun FC Sport J saapuu vieraaksi Monnarin ÄSSÄ-areenalle!

Tilastot

3 - 0

FC Halikko
24'MaaliParkkinen Henni
34'MaaliMalkki Heidi