Putaan liikuntahalli (V-halli)

Runkosarja päätökseen tappiolla

Putaan liikuntahalli, Tornio

FTK - KaDy 4-0 (2-0)

Runkosarjan viimeinen ottelu pelattiin Torniossa. Enimmistä loukkaantumisista ja sairasteluista oli toivuttu ja reissuun päästiin 1+9 kokoonpanolla. Jännitystä reissuun saatiin jo menomatkalla, kun joukkueen kulkupeli hyytyi Ouluun. Tämän seurauksena ottelun alkua jouduttiin hieman viivästyttämään. Perille päästiin lopulta ja hieman tiivistetyn alkulämmittelyn jälkeen peli potkaistiin käyntiin.

Pelin avausmaalia ei kauaa odoteltu. Ajassa 03.52 FTK:n Kvist pistää pallon pussiin. Maali syntyy, kun oman pään harhasyötöstä käynnistyy vastahyökkäys, jossa vastustaja pääsee ylivoimalla vaihtamaan useamman syötön ja viimeistelemään tyhjään maaliin takatolpalta.

Ottelun toinen maali syntyy ajassa 10.08 kun runkosarjan pistepörssin voittaja Tiia Juntikka jää Kampuksen Dynamon joukkueen nukahduksen myötä hetkellisesti vapaaksi maalinedustalle onnistuen yksilötaidolla viimeistelemään lukemiksi 2-0.

Toisella puoliajalla nähtiin kaksi osumaa FTK:n hyväksi. Tiia Juntikan riistosta kutosen alueella ja syötöstä Päkkilälle peli meni jo 3-0 lukemiin. Pari minuuttia aikaisemman maalin jälkeen lukemat olivat jo 4-0. Ala-Ahon veto pomppasi yläriman kautta maaliin.

FTK:n prässi hankaloittaa joukkueen pelin avaamista, mutta maalintekopaikolle päästään kuitenkin useasti ottelun aikana. Vastustajalta parhaana pelaajana palkittu maalivahti Senja Keisu onnistuu pysymään pallon ja maalin välissä torpaten KaDyn kavennus yritykset.

Nyt pari viikko kovaa treeniä ja virheistä oppimista pleijareita varten.
Tilastot
FTK-Tornio

4 - 0

3'MaaliKvist Anna
10'MaaliJuntikka Tiia
29'MaaliPäkkilä Sanni
33'MaaliAla-Aho Minda