19
MAA
16.00
KaDy Edustus naiset, Naisten Futsal-Liiga

FTK-Tornio - KaDy   4 - 0

Putaan liikuntahalli (V-halli)

Runkosarja päätetään FTK:n vieraana

Ottelustriimi: https://www.ruutu.fi/ohjelmat/naisten-futsal-liiga

Viimeinen runkosarjan peli edessä ja KaDyn naiset matkaavat Tornioon, FTK:n vieraaksi. Edellisestä pelistä on toivuttu ja keskittyminen on siirretty tulevaan peliin. “Kuluneen viikon aikana joukkue on pyrkinyt vapauttamaan omaa peliään. Ei olla lähdetty pakottamaan uusia ideoita vaan kerrattu sitä, mitä jo osataan.” kertoo joukkueen kapteeni Henni Parkkinen.

FTK on menestynyt viime peleissä todella hyvin. Sarjataulukossa he ovat tällä hetkellä kolmannella sijalla 38 pisteen kera, Viimeisin peli heillä päättyi 6-0 voitoon FC Halikkoa vastaan. Myös pistetilastoa johtaa FTK:n Tiia Juntikka, joka teki Halikkoa vastaan neljä maalia.

Dynamo on tällä hetkellä sarjataulukossa seitsemäntenä ja playoff-paikka varma. Viimeinen runkosarjan peli halutaan tietenkin voittaa ja parantaa sijoitusta. Henni Parkkinen jatkaa: ”Runkosarjassa sijoitukset voivat vielä muuttua monin tavoin riippuen viikonlopun pelien tuloksista. Mitään ei ole vielä voitettu, ennen kuin viimeinenkin runkosarja peli on pelattu. Keskitytään etenemään peli kerrallaan.”

Viime kerralla kun Joukkueet kohtasivat Dynamo onnistui viemään voiton 5-4 lukemin, kun peli vietiin kympeille asti. Loppusanat vielä Henniltä: “Viikonloppuna lähdetään vaan pelaamaan omaa peliä. Meillä on taitava joukkue jolla riittää peliälyä ja kykyä ratkaista peli kuin peli. Vastustaja on pelannut kevätkierroksen vahvasti eikä pelistä tule helppoa. ”

Jos et pääse paikan päälle, katso ottelu Ruutu+ -palvelusta!

Tilastot
FTK-Tornio

4 - 0

3'MaaliKvist Anna
10'MaaliJuntikka Tiia
29'MaaliPäkkilä Sanni
33'MaaliAla-Aho Minda

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista
Futsalseura, Jyväskylä, Finland. KaDy pelaa miesten ja naisten Futsal-Liigaa. Miesten Suomen mestaruus 5 kertaa 2017-2023.