KaDy KaDy - FC Seinäjoki

Jyväskylä, monitoimitalo

​KaDy:n P17 voitokas kauden avauksessa

KaDy P17 – FC Seinäjoki 7-0 (3-0)

KaDy:n maalit: Tero Loukoila 2, Vili-Eeti Tuomala 2, Valtteri Lampila, Henrik Kärkkäinen, Alex Huusko

Kampuksen Dynamon P17 pojat pääsivät lauantaina pitkän odotuksen jälkeen avaamaan kautensa Futsalin P17 Liigassa. Vastustajaksi Monnarille oli matkannut FC Seinäjoki.

Ottelun alku oli KaDy:n hallintaa, ja painostus palkittiin ajassa 4.05 kun Vili-Eeti Tuomala lirutti illan ensimmäisen maalinsa. Maalin jälkeen ottelu tasaantui, ja molemmilla joukkueilla oli omat paikkansa kihauttaa maaliverkkoja. KaDy:n maalia erinomaisesti vartioinut Otso Honkonen tylsytti kuitenkin Seinäjoen lähentelyt, ja kun Tero Loukoila ja Valtteri Lampila iskivät pallon verkkoon 12 sekunnin välein puoliajan lopulla, lähdettiin tauolle Dynamon 3-0 johtoasemassa.

Toisella puoliajalla Dynamon pojat ottivat pelin selkeämmin haltuunsa, eikä vastustajaa enää juurikaan vaarallisiin maalipaikkoihin päästetty. Henrik Kärkkäisen 4-0 maali tuntui jo ratkaisevalta, ja kun Loukoila (tehot 2+1) ja Tuomala napauttivat molemmat illan toiset osumansa, ei illan voittajasta ollut enää epäselvyyttä. Alex Huusko kaunisteli vielä etukulmasta loppulukemat 7-0 ottelun viimeisellä minuutilla. Maalille toisen jakson puolivälissä vaihdettu Jaakko Lindholm varmisti nollan pysymisen omassa päässä, joten Dynamon junnut pääsivät juhlimaan avausottelussaan selkeää voittoa.

Valmennuksen mietteet:

”Kokonaisuutena sekä hyökkäys- että puolustuspeli toimivat paremmin kuin harjoituspeleissä. 1. jaksolla vastustaja pääsi hieman horjuttamaan meitä ja loi muutamia kelvollisia maalipaikkoja, mutta etenkin 2. jakso oli meiltä tosi ehjää pelaamista. Prässipeli toimi hyvin, ja pystyttiin olemaan pallon kanssa vaarallisia. Maalilla Otso pelasi tosi hyvin, mutta nollapeli vaatii aina myös hyvää joukkuepuolustamista”, kommentoi valmennusvastuussa päävalmentaja Jukka Kytölän koronakaranteenin vuoksi ollut Tero Kelhälä ottelua.

P17 Futsal-Liiga jatkuu ensi viikonloppuna Eurassa, jossa vastaan asettuu kahdella voitolla sarjan avannut Euran Pallo.