Euran urheilutalo

​HEIKKO ALKU KOSTAUTUI KADY-NUORILLE EURASSA

EuPa – KaDy P17 5-3 (3-0)

KaDy:n maalit: Tero Loukoila 2, Lassi Niemelä

Dynamon P17-pojat matkasivat Liigan toisella ottelukierroksella Euraan, jossa vastaan asettui viime kauden SM-hopeamitalisti Euran Pallo. Ottelusta oli lupa odottaa kovatempoista ja fyysistä kamppailua, ja juuri sellainen pelistä kehittyikin.

Ottelun alku oli Dynamolle synkkä, kun kotijoukkue napautti reiluun minuuttiin kaksi maalia. KaDy:n pojat eivät tästä kuitenkaan hätkähtäneet, ja joukkue osoitti hienoa luonnetta raapimalla itsensä otteluun mukaan shokkialun jälkeen. Ensimmäinen jakso sujui tämän jälkeen hienoisessa Dynamon hallinnassa, mutta vaikka maalipuita kolisuteltiin pariinkiin otteeseen, verkkoon asti palloa ei vielä saatu. EuPa:llakin oli omat paikkansa, ja ajassa 9:24 kotijoukkue siirtyikin jo 3-0 johtoon. Näistä lukemista lähdettiin myös tauolle.

Toisella puoliajalla Dynamo otti pelin haltuunsa karanteenista palanneen valmentajansa Jukka Kytölän ohjeilla, mutta useista maalipaikoistta huolimatta kuulaa ei maalin perukoille asti saatu. Terävästi vastahyökännyt kotijokkue siiryi jakson puolivälissä 4-0 johtoon, jonka jälkeen Dynamo otti välittömästi reikäpaidan käyttöön. Tero Loukoila ja Lassi Niemelä onnistuivatkin kaventamaan tilanteen 4-2:een pari minuuttia ennen loppua, mutta kiri ei riittänyt ja loppusummerin soidessa taululle jäivät lukemat 5-3 Loukoilan osuttua loppuhetkillä toistamiseen.

Eurassa nähtiin kovatempoinen ja laadukas ottelu, jossa KaDy:n nuoret jättivät kentälle kaiken energiansa. Tappiosta huolimatta pelissä yhtä sarjan ennakkosuosikkia vastaan oli todella paljon hyviä asioita. Joukkue parantelee mustelmiaan alkuviikon, ja palaa keskiviikkona treeneihin valmistautumaan lauantain Ilves-otteluun.

VALMENNUKSEN KOMMENTIT

”Ottelun alussa kokemattomuutemme kovista otteluista näkyi välittömästi tulostaululla. Vähitellen aloimme kuitenkin oivaltaa pelin henkeä, ja etenkin toisen jakson alun esiinnyimme todella pirteästi. Juoksimme, taistelimme ja haimme vimmatusti kavennusta, mutta saimme palkintomme liian myöhään. Kaikkiaan olen tyytyväinen jokaisen pelaajan joukkueen eteen tekemään työhön. Otamme pelin pankkiimme arvokkaana kokemuksena ja jatkamme sen perusteella työtä treenikentällä entistä motivoitunempina.”, kommentoi joukkueen päävalmentaja Jukka Kytölä ottelua.

P17 Futsal-Liiga jatkuu lauantaina 28.11. klo 18 Monnarilla, kun miesten liigaottelun perään pelataan ottelu KaDy P17 – Ilves FS.