Jyväskylä, monitoimitalo

Dynamon junnut kellistivät Ilveksen

KaDy P17 – Ilves FS 5-1 (3-1)

KaDy:n maalit: Masi Lohi, Tero Loukoila 2, Henrik Kärkkäinen, Kosti Moisio

Kampuksen Dynamon P17-pojat kohtasivat Monnarilla kauden kolmannessa ottelussaan tutun kilpakumppanin,Ilves FS:n. Otteluun jouduttiin hieman varamiehisenä karanteenien ja loukkaantumisten vuoksi, mutta samalla pelaajatilanne avasi näyttöpaikan kokoonpanoon nostetuille uusille pelaajille.

Maalinteon avasikin liigadebyytissään Masi Lohi (tehot 1+1), joka tykitti Konsta Pohjosen (0+3) sivurajapotkun komeasti yläriman kautta reppuun. Dynamon vaarallisuus erikoistilanteissa palkittiin avausjaksolla vielä kahdella maalilla, jotka molemmat viimeisteli Tero Loukoila. Puoliajan loppuhetkillä Ilves pääsi kaventamaan tilanteen 3-1:een, ja näistä lukemista siirryttiin myös viettämään taukoa.

Toisen jakson KaDy:n pojat aloittivat terävästi. Henrik Kärkkäinen iski Dynamon illan nejännen jo minuutin pelin jälkeen, ja muutamaa minuuttia myöhemmin Kosti Moisio löi taululle ratkaisevan tuntuiset 5-1 lukemat. Molemmilla oli paikkansa lisätä maalisaldoaan, mutta kun maalilla varmasti esiintynyt Jaakko Lindholm ei suostunut enää antautumaan, eikä Dynamokaan enää onnistunut palloa verkkoon asti toimittamaan, lisämaaleja ottelussa ei enää nähty.

VALMENNUKSEN MIETTEET

”Tämä oli kolmesta syksyn Ilves-ottelusta (harjoitusottelut kotona 7-4 ja vieraissa 8-8) selvästi ehjin 40-minuuttisemme. Kiinnitimme viikolla huomiota etenkin pallottomien pelaajien puolustamiseen, mikä toimi tänään hyvin. Myös hyökkäyspään erikoistilanteuden toteutus oli tänään suhteellisen onnistunutta. Nämä kaksi tekijää ovat pelitapamme kulmakiviä ja tärkeä osa identiteettiämme, joten ottelu oli kokonaisuudessaan askel eteenpäin prosessissamme. Vähitellen pyrimme automatisoimaan ja nopeuttamaan myös pallollista pelaamistamme, joka etenkin prässin alla tuottaa meille vielä vaikeuksia. Tämä oli joukkueen voitto: saimme itseluottamusta ja työnteko jatkukoon.” kommentoi suoraan oman ottelunsa jälkeen valmennushommiin vaihtanut Jukka Kytölä suojattiensa otteita.

Dynamon osalta P17 Futsal-Liiga jatkuu lauantaina 5.12. Ylöjärvellä, jossa päästään haastamaan hallitseva Suomen mestari YIlves.

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista
Futsalseura, Jyväskylä, Finland. KaDy pelaa miesten ja naisten Futsal-Liigaa. Miesten Suomen mestaruus 5 kertaa 2017-2023.