14
MAA
16.00
KaDy Naisten edustus, Naisten Futsal-Liiga

FC Halikko - KaDy KaDy   4 - 2

Salohalli

ENNAKKO: KaDyn naiset sunnuntaina hakemaan revanssia FC Halikosta

FC Halikko – KaDy
Su 14.3.2021 klo 16.00, Salohalli. Katso ottelu suorana SolidSportista!

Kampuksen Dynamon naisten viimeinen runkosarjan vierasottelu pelataan sunnuntaina Salossa, kun vastaan asettuu sarjanousija FC Halikko. Lokakuussa, KaDyn kauden ensimmäisessä kotipelissä, nuori halikkolaisryhmä vei Huhtasuolta mukaansa täydet pisteet numeroin 3-5. Nyt kovassa vireessä kohti pudotuspelejä etenevä KaDy hakeekin Salohallista revanssia syksyn tappiolle.

KaDy on voittanut viimeisestä kuudesta ottelustaan viisi. Viime lauantaina napattiin Monnarilla koko joukkueen mainion esityksen jälkeen 5-1 voitto vahvasta FTK:sta, ja varmistettiin samalla historiallinen pääsy pudotuspeleihin. Maalintekijät FTK-ottelussa: Laura Toivanen (2), Saana Vestola (2) ja Vilma Terävä. KaDyn parhaana palkittiin Vilma Terävä, FTK:sta taas Naisten Futsal-liigan helmikuun pelaajaksikin valittu Emma Heikkilä.

FC Halikon ensimmäinen kausi liigassa on sujunut vaihtelevasti. Joukkue on haastanut tosissaan koviakin vastustajia, mutta yleensä ottelut ovat viimeistään toisella puoliajalla kääntyneet tappioiksi. FC Halikko on tällä hetkellä sarjataulukossa kymmenentenä, pisteitä joukkueella kasassa 14. KaDy on ennen viikonlopun pelejä viidentenä, pisteitä yhteensä 31.

Sunnuntain pelin kiinnostavuutta lisää KaDyn uuden pelaajan ensiesiintyminen punamustissa. Espanjan ylimmällä sarjatasolla pelannut ja nuorten maajoukkuerinkiinkin kuulunut Eider Ramos Oyarzabal (kuvassa), on siirtynyt loppukaudeksi mikkeliläisestä PU-62:sta Dynamoon. Ohessa Eiderin mietteitä tulevasta:

”KaDyyn siirtyminen loppukaudeksi on itselleni mielenkiintoinen haaste. Debytointi Naisten liigassa on tietyllä lailla paluu ylimmälle sarjatasolle, Espanjan vuosikymmenen takaisien pelivuosien jälkeen.

KaDy:ssa minut on otettu hyvin vastaan, ja olen tuntenut oloni tervetulleeksi joukkueeseen. Joukkue on suht nuori, mutta mielestäni siinä on paljon potentiaalia. Tästä hyvänä osoituksena joukkueen historian ensimmäinen jo varmistettu pudotuspelipaikka.

Sunnuntain peli on minulle kaikin puolin erilainen kokemus: uusi sarja ja outo vastustaja, mutta aina lähdetään voittoa tavoittelemaan. Ja toivon sekä uskon, että kolme pistettä matkaa Jyväskylään”

Vamos Dynamo!

Tilastot
FC Halikko

4 - 2

8'MaaliSimula Olivia
11'MaaliNieminen Alina
11'MaaliSalmi Ronja
21'MaaliHorkka Maiju
28'MaaliHaapanen Olivia
30'MaaliLehtonen Laura

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista
Futsalseura, Jyväskylä, Finland. KaDy pelaa miesten ja naisten Futsal-Liigaa. Miesten Suomen mestaruus 5 kertaa 2017-2023.