KaDy Naiset, Naisten Futsal-Liiga

Ilves FS - KaDy   3 - 0

Kauppi Sports Center 1

Jälleen maaliton peli Ilvestä vastaan

KaDyn naiset taipuivat Ilvekselle 3-0 viime lauantaina vieraspelissä Tampereella.

Pelin alku lupaili hyvää kadylaisten kannalta. Ilveksen peli oli hieman tahmeaa ja ensimmäisillä minuuteilla KaDy pystyi luomaan muutamia vaarallisiakin maalipaikkoja. Kotijoukkueen peli alkoi kuitenkin vapautua Matilda Herrasen (T. Pöyry) maalin myötä ajassa 8:34. Mitä pidemmälle jakso kului, sitä selvemmin Ilves otti otetta pelistä ja KaDyn paikat jäivät jakson loppupuolella muutamaan erikoistilanteeseen. Ajassa 17:50 Ilves siirtyi 2-0 johtoon Herrasen (M. Teittinen) toisella maalilla ja tauolle mentiin näissä lukemissa.

Toisella jaksolla Ilveksen pallollinen kontrolli ja taitotaso alkoi näkyä selvemmin. KaDy joutui puolustuskannalle ja oli ajoittain ahtaalla. Kavennusta haettiin välillä riskilläkin, josta kertoo KaDyn riketilin täyttyminen jakson loppupuolella. KaDyn takaa-ajo huipentui lopun reikäpaita-peliin, mikä ei tuottanut tulosta. Ottelun erikoisuus oli Ilveksen ja Herrasen (T. Juntikka) kolmas maali, joka syntyi loppusummerin soidessa yleisessä maalin edustan hässäkässä.

Ottelun palkitut olivat kotijoukkueen maalit tehtaillut Matilda Herranen ja KaDylta Maiju Horkka.

KaDyn ottelut jatkuvat kotiottelulla lauantaina 22.2. FTK:ta vastaan.

Tilastot
Ilves FS

3 - 0

8'MaaliHerranen Matilda
17'MaaliHerranen Matilda
40'MaaliHerranen Matilda