22
HEL
13.00
KaDy Naiset, Naisten Futsal-Liiga

KaDy - FTK-Tornio  0 - 6

Jyväskylä, monitoimitalo

ENNAKKO: KaDy - FTK

La 22.2.2020 klo 13:00 Jyväskylän Monitoimitalo

(Kuva: Heidi Kotimäki)

Lauantaina 22.2. KaDyn naiset nähdään pitkästä aikaa Monnarin parketilla, kun FTK saapuu Torniosta kadylaisten vieraaksi. Naisten liigaa on pelattuna 14 kierrosta ja jäljellä on 4 kierrosta. Tällä hetkellä KaDyn naiset ovat sijalla 9. eli karsijan paikalla. FC OPA on viimeisenä, yhden ottelun vähemmän pelanneena ja vain 2 pistettä perässä, joten sarjapisteet KaDylle ovat elintärkeitä, jotta itse varmistetaan ettei ainakaan suoraa putoamista liigasta tapahtuisi. FTK on sijalla 7. ja FTK on 4 pisteen päässä pudotuspelipaikasta, joten heilläkin riittää panoksia pudotuspelipaikan taistossa.

KaDyn puolustuspeli ja pallollinen peli on parantunut kauden edetessä ja hyville maalipaikoillekin on päästy, mutta lopullinen viimeistely otteluissa on koitunut naisten kohtaloksi. Maalintekoon onkin keskitytty erityisesti viimeisimmissä treeneissä, jotta peleissäkin saataisiin maalihanat auki. Joukkue lähtee luottavaisin mielin otteluun ja voitonnälkää riittää!

Tilastot

0 - 6

FTK-Tornio
0'MaaliOllila Maria
3'MaaliOllila Maria
5'MaaliMäki-Iso Iida
11'MaaliKeränen Anna
18'MaaliRautio Sanna
28'MaaliOllila Maria

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista
Futsalseura, Jyväskylä, Finland. KaDy pelaa miesten ja naisten Futsal-Liigaa. Miesten Suomen mestaruus 5 kertaa 2017-2023.