29
HEL
12.00
KaDy Naiset, Naisten Futsal-Liiga

Team Vanpa - KaDy   5 - 2

Myyrmäki Urheilutalo

ENNAKKO: VanPa - KaDy

KaDy lähtee runkosarjan viimeiseen vierasotteluun taistelemaan tärkeistä pisteistä, tällä kertaa vieraspelireissu suuntautuu Vantaalle. Syyskierroksella VanPa vei pisteet mukaansa Vantaalle kotijoukkueen heikon peliesityksen seurauksena. Tiukka ottelu on varmasti jälleen luvassa ja KaDy:lla ei ole muuta tavoitetta, kuin napata voitto tulevan viikonlopun ottelusta.

KaDy:n kausi on ollut haasteita täynnä, mutta joukkueena pelaaminen on kehittynyt huimasti kauden mittaan alavireisistä tuloksista huolimatta. VanPa sen sijaan on esiintynyt tällä kaudella pirteästi ja on kahdeksan pistettä KaDy:n edellä sijalla kahdeksan.

KaDy lähtee Vantaalle tutulla kokoonpanolla ja valmiina pysäyttämään vantaalaisten nopeat vastahyökkäykset, jotka syksyllä tuottivat päänvaivaa kadylaisille. VanPan pelaajista erityisesti Anette ja Jasmine Stubbe sekä Anna-Kaisa Hannuksela ovat alati vaarallisia ja maaliahneita pelureita.

Viime kaudella KaDy pelasi vieraspelissä VanPaa vastaan erinomaisesti, joten vastaavanlaista suoritusta tavoittelemme tälläkin kerralla. KaDy:n on parannettava tekemistään etenkin hyökkäyspäässä ja onnistumisia toivottavasti saadaan laajalle rintamalle.

Tilastot
Team Vanpa

5 - 2

15'MaaliMikkola Tytti-Maria
17'MaaliFront Jenna
21'MaaliFront Jenna
22'MaaliLaine Selja
30'MaaliHorkka Maiju
38'MaaliHorkka Maiju
39'MaaliStubbe Anette

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista
Futsalseura, Jyväskylä, Finland. KaDy pelaa miesten ja naisten Futsal-Liigaa. Miesten Suomen mestaruus 5 kertaa 2017-2023.