KaDy Naiset, Naisten Futsal-Liiga

KaDy - MuSaFutsal  0 - 2

Jyväskylä, monitoimitalo

RAPORTTI: KaDy - MusaFutsal

Lauantaina 7.3. pelattiin Jyväskylän Monitoimitalolla Naisten Futsal-Liigan ottelu, jossa kohtasivat sarjan hännillä oleva KaDy sekä kärkipaikkaa pitävä MuSaFutsal Porista. KaDy lähti otteluun hieman siipirikkoisena, mutta se ei lopulta tahtia haitannut. KaDy pyrki puolustamaan tiiviisti ja antoi MuSan pitää palloa. Ennen ottelua oli painotettu, että kovuutta on löydyttävä ja tämä näkyikin hyvin kotijoukkueen peli-ilmeessä.

Ensimmäisellä puoliajalla KaDylla oli lukuisia loistavia maalipaikkoja, mutta tälläkin kertaa maalinteko ontui pahemman kerran. Sen sijaan MuSa onnistui ensimmäisen puoliajan aikana kahdesti maalinteossa. Ottelun ensimmäisen maalin iski Alina Virtanen ajassa 9:33, maali syntyi suoraan vapaapotkusta. KaDy joutui rikkomaan useaan otteeseen ja MuSa pääsi kaksi kertaa yrittämään maalia myös kymmenen metrin rangaistuspotkusta, mutta molemmilla kerroilla Mira Laurila epäonnistui yrityksissään. Toisen maalinsa MuSa teki ajassa 17:48, kun Jasmin Ylikraka ampui pallon vasurillaan ylänurkkaan onnistuneen laitahaaston jälkeen.

Toinen puoliaika oli tasaista vääntöä ja molemmilla joukkueilla oli hyviä maalipaikkoja. KaDyn laukaukset suuntautuivat pääosin ohi MuSa:n maalin ja toisessa päässä kenttää kotijoukkueen maalivahti Martta Perälä otti tärkeitä torjuntoja läpi ottelun. KaDy yritti saada peliä kavennettua myös ns. reikäpaitana pelanneen Kirsi Airikaisen avulla, mutta myöskään tällä keinolla kotijoukkue ei saanut maalia aikaiseksi.

KaDy pelasi hyvän ja tasaväkisen ottelun sarjan kärkijoukkuetta vastaan, mutta pisteet matkasivat kuitenkin ansaitusti Poriin. KaDy taisteli loppuun asti ja joukkueen pallollinen pelaaminen oli onnistunutta. Ensi viikolla kohtaamme runkosarjan viimeisessä ottelussa GFT:n Monnarilla. Ottelun voittamalla on KaDy:lla vielä mahdollisuus nousta karsijan paikalle.

Tilastot

0 - 2

MuSaFutsal
9'MaaliVirtala Alina
17'MaaliYlikraka Jasmin

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista
Futsalseura, Jyväskylä, Finland. KaDy pelaa miesten ja naisten Futsal-Liigaa. Miesten Suomen mestaruus 5 kertaa 2017-2023.