17
SYY
18.00
KaDy Edustus naiset, Pre-Season

KaDy - PU-62  

Monnari

KaDy kohtaa lauantaina kotonaan ÄSSÄ-Areenalla sarjanousija PU-62:n

Naisten Futsal-Liiga

LA 25.11.2024 klo 16:00
Monitoimitalo, Jyväskylä

KaDy – PU-62

Ottelustriimi: https://www.ruutu.fi/ohjelmat/naisten-futsal-liiga

Naisten Futsal-Liiga jatkuu Kampuksen Dynamon osalta parin viikon tauon jälkeen lauantain kotiottelulla, kun Monnarin ÄSSÄ-Areenalle saapuu mielenkiintoinen vieras, sarjanousija PU-62 Mikkelistä.

Ensimmäistä liigakauttaan pelaavan PU-62:n syksy on sujunut varsin mukavasti. Mikkeliläiset ovat ennen lauantain peliä sarjataulukossa kahdeksantena. Joukkue on ottanut täyden pistepotin kotiotteluissaan EBK:ta ja FTK-Torniota vastaan. Kolme ottelua on ratkennut vasta jatkoajan/voittomaalikilpailun jälkeen, ja kaikki mikkeliläisten eduksi. Tappioita PU-62 on kärsinyt vain kärkipään joukkueille: RaiFulle, HIFK:lle , Ilves FS:lle sekä YIlvekselle. Pisteitä joukkueella on koossa 12.

Yksi mikkeliläisten alkukauden menestyksen salaisuus on varmaan joukkueen pitkä kokemus yhdessä pelaamisesta. Joukkueessa on hyvä sekoitus kokemusta ja nuorta lahjakkuutta. Alkukauden komeettoja ovat olleet nuoret laiturit Henna Sinisalo (tehot 4+7) ja U19-maajoukkueeseenkin valittu Cecilia Murtonen (6+3). Pistetehtailussa heitä on säestänyt vahva pivot, Pinja Ukko (7+2). Tärkeitä lenkkejä mikkeliläisten menestyksessä ovat olleet myös maalivahti Ciia Hokkanen sekä tietysti Dynamoakin urallaan edustanut maaliahne taituri Eider Ramos.

KaDy lähtee lauantain otteluun sarjataulukon sijalta kuusi. Pisteitä jyväskyläläisillä on koossa 12. Toissa viikonloppuna Dynamo kaatoi vakuuttavasti toisen sarjanousijan, Mad Maxin tylyin lukemin 11-0. Dynamoa kauden alussa vaivannut lievä tehottomuus näyttäisikin väistyneen, sillä kahdessa viimeisessä ottelussaan punamustat ovat iskeneet yhteensä peräti 17 maalia. Tehopisteitä eniten on koossa hienoa kautta (taas kerran) pelaavalla Sini Lauermaalla (4+7). Häntä seuraavat tehotilastossa joukkueen maalitykit Vilma Terävä (7+3) ja Emmi Rauhala (7+2).

Pitkään loukkaantuneena ollut Anna-Kaisa Hannuksela saatiin ilahduttavasti mukaan Mad Max-otteluun, ja tekipä Aakoo paluunsa kunniaksi ottelussa kauden avausmaalinsakin. Portugalissa historialliset ensimmäiset tyttömaajoukkueen ottelunsa tällä viikolla pelanneet Aliisa Terävä, Taimi Hakkarainen ja Vilma Terävä ehättävät mukaan lauantaiksi. Essi Kaattari on valitettavasti yhä loukkaantumisen takia sivussa punamustien kokoonpanosta.


Näin ennakoi lauantain ottelua Dynamon mainio maalivahti Heini Lehtipuu (kuvassa):

”PU-62 on itselle tuttu vastustaja viime kausilta Ykkösestä. Joukkueessa on paljon hyviä yksilöitä ja se on osoittanut vaarallisuutensa hyökkäyssuuntaan myös Liigassa. Jos ollaan nöyriä puolustaessa ja hyökätään kollektiivisesti joukkueena, niin uskoisin, että saadaan pisteet pidettyä kotona. Kiva päästä myös kotiyleisön eteen muutaman viikon tauon jälkeen!”

KaDy ja PU-62 eivät luonnollisesti ole kohdanneet koskaan liigatasolla. Harjoitusotteluita on kuitenkin pelattu usein, ja sikäli Dynamo saa ÄSSÄ-Areenalla vastaansa melko tutun joukkueen.

Tervetuloa Monnarin ÄSSÄ-Areenalle kannustamaan KaDy voittoon! Tuttuun tapaan ottelu näkyy myös Ruutu+ -palvelusta.

Kuvat: Veera Lehtinen ja Essi Kaattari

Futsalseura, Jyväskylä, Finland. KaDy pelaa miesten ja naisten Futsal-Liigaa. Miesten Suomen mestaruus 5 kertaa 2017-2023.