4
MAA
17.00
KaDy Edustus naiset, Naisten Futsal-Liiga

PJK - KaDy   1 - 4

Pirkkala, Vapaa-aikakeskus

​ENNAKKO: KaDy kohtaa vieraissa PJK:n Pirkkalasta

Kuva: Eric Keinonen

Naisten Futsal-Liiga

LA 4.3.2023 klo 17:00
Vapaa-aikakeskus, Pirkkala

KaDy – PJK

Ottelustriimi: https://www.ruutu.fi/ohjelmat/naisten-futsal-liiga

Kampuksen Dynamon naiset matkaavat lauantaina Pirkkalaan PJK:n vieraaksi.

PJK:n peli ei ole tällä kaudella aivan toivotusti sujunut, ja joukkue on sarjataulukossa karsijan paikalla, yhdentenätoista. Kova maalivahtikaksikko Tiia Ropanen ja Lilli Sandström on ollut täystyöllistetty, mutta maalinteko on takunnut ja pelit useimmiten kääntyneet vastustajalle. Joukkueen tehokkaimpina ovat urakoineet Essi Salonen (10+7) ja Anne Riekki (4+5). Viime viikonloppuna PJK kohtasi vieraissa RaiFun. Tuo ottelu päättyi kotijoukkueen 10-2 voittoon.

Viikko sitten KaDy kaatoi kotonaan sarjanousija EBK:n maalein 4-0. Viime viikonlopun pelien jälkeen KaDy löytyy edelleen sarjataulukon sijalta neljä. Dynamolla on siis yhä kotietu pudotuspeleihin. Eroa ottelun vähemmän pelanneeseen GFT:hen on neljä pistettä. Punamustien kauden tehokkaimpien lista näyttää seuraavalta: Vilma Terävä (12+6), Sofi Salonen (8+8), Anna-Kaisa Hannuksela (6+8), Emmi Rauhala (11+2) ja Heidi Malkki (4+8).

PJK ja KaDy ovat pelanneet liigassa vastakkain kaikkiaan kolme ottelua, ja kaikki nämä KaDy on voittanut. Kotipelissä joulukuun alussa Dynamo oli parempi maalein 7-2.

Saimme ennakkoomme kommentit Dynamon nuorilta lupauksilta, Saana Kakkoselta ja Essi Kaattarilta:

”PJK:lla on huippumoket, joten erittäin paljon viimeistelytarkkuutta vaaditaan. Pitää myös olla koko ajan hereillä, koska PJK pyrkii nopeisiin vastahyökkäyksiin. Erikoistilanteet ovat tärkeitä, ja niitä on taas viikon aikana hiottu”, toteaa Saana Kakkonen. Hyvä kovatempoinen treeniviikko takana, ja voitontahtoisina lähdetään pelireissuun.”, säestää Essi Kaattari.

Tervemenoa lauantaina Pirkkalaan seuraamaan huippufutsalia! Jos matkanteko Pirkanmaalle ei onnistu, voi matsin katsoa tuttuun tapaan myös Ruutu+ -palvelusta!

Tilastot
PJK

1 - 4

2'MaaliRoth Juulia
26'MaaliSalonen Sofi
33'MaaliKakkonen Saana
34'MaaliParkkinen Henni
35'MaaliMalkki Heidi

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista
Futsalseura, Jyväskylä, Finland. KaDy pelaa miesten ja naisten Futsal-Liigaa. Miesten Suomen mestaruus 5 kertaa 2017-2023.