25
HEL
17.00
KaDy Edustus naiset, Naisten Futsal-Liiga

KaDy - EBK  4 - 0

Jyväskylä, Jyväskylän monitoimitalo

​ENNAKKO: KaDy kohtaa lauantaina kotonaan sarjanousija EBK:n

Kuva: Eric Keinonen

Naisten Futsal-Liiga

LA 25.2.2023 klo 17:00
Monitoimitalo, Jyväskylä

KaDy – EBK

Ottelustriimi: https://www.ruutu.fi/ohjelmat/naisten-futsal-liiga

KaDyn naisten toiseksi viimeinen runkosarjan kotipeli pelataan lauantaina, kun vastaan asettuu espoolainen EBK.

Esbo Bollklub eli EBK on sarjatulokas, joka selviytyi viime keväällä Ykkösen loppusarjasta voittajana ja nousi näin suoraan Naisten Futsal-Liigaan. Syyskausi joukkueella oli ymmärrettävästi hankala eikä voittoja kertynyt yhtä enempää. Tämän vuoden puolella espoolaisten meno on ollut parempaa, ja joukkue on haastanut tosissaan kärkijoukkueitakin. Parhaana osoituksena tästä voittomaalikilpailun kautta napattu voitto paikallisvastustaja GFT:stä. Viimeisimmässä pelissään EBK kaatoi kotonaan FC Sport Vaasan maalein 2-0.

Sarjataulukossa EBK on viimeisenä, tosin tasapistein PJK:n kanssa ja yhden ottelun näitä vähemmän pelanneena. 17:n ottelun jälkeen pisteitä on espoolaisilla koossa yhdeksän. EBK:n joukkueen tehokkaimpia ovat toistaiseksi olleet Emilia Jaatinen (7+2) ja taitava Emma Partonen (3+3)

KaDy kärsi viime viikonloppuna kotitappion GFT:lle. Espoolaisten vahva, pääosin maajoukkuetähdistä koostuva ykköskentällinen oli pelipäällä ja teki joukkueen kaikki maalit. KaDylta puuttuivat ottelusta molemmat kauden parhaat maalintekijät, Vilma Terävä ja Emmi Rauhala. Lopputulokseksi jäi 2-4, ja KaDyn hyvästä taistelusta huolimatta pisteet lähtivät vieraiden mukana Espooseen.

Sairastelujen ja loukkaantumisten koetellessa Dynamon joukkuetta, on rosterin leveys kuitenkin mahdollistanut laajan peluutuksen. EBK:ta vastaan GFT-pelin poissaolijoista rinkiin saataneen taas sisäisen maalipörssin kärkinaiset Vilma Terävä (11+6) ja Emmi Rauhala (11+2). KaDyn tehonaisiin tällä kaudella kuuluvat jo totutusti myös Sofi Salonen (7+7) sekä Heidi Malkki (3+8).

Kun neljä ottelua runkosarjaa on jäljellä, on Dynamo taulukossa sijalla neljä. Pisteitä 18 pelistä on koossa 35. Kamppailu pudotuspelien kotiedusta käy kiivaana, sillä GFT on jyväskyläläisistä vain pisteen päässä.

KaDy ja EBK ovat kohdanneet liigakentillä vain kerran. Syyskauden ottelussa Espoon Opinmäessä Dynamolla oli selkeästä pelinhallinnastaan huolimatta suuria vaikeuksia laittaa palloa maaliin. Vilma Terävän ja Laura Toivasen (2) maaleilla KaDy kuitenkin lopulta väänsi 3-1 voiton. Toivotaan ja uskotaan, että punamustia viime peleissä vaivannut lievä tehottomuus lauantaina väistyy ja maalihanat saadaan taas kunnolla auki.

Tervetuloa Monnarin Ässä-Areenalle seuraamaan huippufutsalia! Kannustetaan Dynamo voittoon!

Tilastot

4 - 0

EBK
15'MaaliHannuksela Anna-Kaisa
21'MaaliMalkki Heidi
27'MaaliTerävä Vilma
34'MaaliSalonen Sofi

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista
Futsalseura, Jyväskylä, Finland. KaDy pelaa miesten ja naisten Futsal-Liigaa. Miesten Suomen mestaruus 5 kertaa 2017-2023.