26
MAR
16.00
KaDy Edustus naiset, Naisten Futsal-Liiga

Ylöjärven Ilves - KaDy   1 - 0

Ylöjärvi, Urheilutalo

​ENNAKKO: KaDy sarjakärjen vieraaksi Ylöjärvelle

Kuva: Kirsi Nummela

Naisten Futsal-Liiga
LA 26.11.2022 klo 16:00
Urheilutalo, Ylöjärvi

YIlves – KaDy

Ottelustriimi: https://www.ruutu.fi/ohjelmat/naisten-futsal-liiga

Naisten Futsal-Liigassa nähdään tulevana lauantaina erittäin kutkuttava kamppailu, kun komeassa voittoputkessa etenevä Kampuksen Dynamo kohtaa sarjaa johtavan Ylöjärven Ilveksen. KaDy matkaa Ylöjärven Urheilutalolle viiden perättäisen voiton siivittämänä. Joukkue on sarjataulukossa neljäntenä, viisi pistettä YIlvestä perässä ja ottelun vähemmän pelanneena. YIlves on menettänyt seitsemässä ottelussaan vain kaksi pistettä, ja ero sarjassa toisena olevaan MuSaFutsaliin on myös kaksi pistettä.

Viime lauantaina KaDyn naiset täydensivät hienoa alkukauttaan nappaamalla historiallisen voiton hallitsevasta mestarista, MuSaFutsalista. Dynamo osoitti nykyisen vahvuutensa ja kypsyytensä nousemalla heti porilaisten avausmaalin jälkeen Vilma Terävän maalilla tasoihin ja vielä lopussa Sofi Salosen juonikkaalla ”takavasaralla” 2-1 -voittoon. Ottelussa, josta kapteeni Henni Parkkisen sanoin ”jokainen pelaaja olisi ansainnut parhaan pelaajan palkinnon” parhaana palkittiin Heidi Malkki.

Viime kaudella joukkueiden kohtaamisissa vieraat dominoivat. Ensin marraskuussa 2021 KaDy nappasi Ylöjärveltä täydet pisteet ottelussa, joka päättyi 2-3. Kevätkaudella Monnarilla YIlves oli taas vahvempi numeroin 2-5.

YIlves on fyysinen, mutta myös taitava ja tasainen joukkue, jonka kirkkaimpana tähtenä loistaa maajoukkueessakin mainiosti esiintynyt Senni Viren. Koko liigan pistepörssissä Viren on viidentenä, ja seitsemällä maalillaan ja kuudella maalisyötöllään hän on ollut ylöjärveläisistä selkeästi tehokkain. Virenin ohella Rosa-Maria Siren (3+2) on ollut alkukauden mainiossa vedossa. Muita mielenkiintoisia nimiä YIlveksen rosterissa ovat mm. vahva pivot-pelaaja Heidi Linjamaa sekä KuPS:sta ylöjärveläisten riveihin täksi kaudeksi siirtynyt Siiri Kurppa.

KaDy ja YIlves ovat kohdanneet liigassa yhteensä kymmenen kertaa. Ylöjärveläiset ovat vieneet voiton kuudesti, ja KaDy on yltänyt voittoon neljä kertaa. Joukkueiden kohtaamiset ovat olleet erittäin tasaisia, ja tiukka peli on odotettavissa myös lauantaina. Tervemenoa Ylöjärvelle kannustamaan KaDy voittoon! Tuttuun tapaan ottelu näkyy myös suorana Ruutu+ -palvelusta.

Tilastot
Ylöjärven Ilves

1 - 0

22'MaaliHäkli Jenni

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista
Futsalseura, Jyväskylä, Finland. KaDy pelaa miesten ja naisten Futsal-Liigaa. Miesten Suomen mestaruus 5 kertaa 2017-2023.